Afslankstudio MooieLijn Heerenveen
Afslankstudio Slim Afvallen Emmeloord

Erika de Vries

Gediplomeerd Powerslim coach
Heerenveen

Alinda Wijnstra

Gediplomeerd Powerslim coach Emmeloord

Bij  Erika de Vries kun je slank worden, onder begeleiding afvallen, vet verliezen, zij zorgt voor contour verbetering, een gezond BMI en een gezond gewicht. Dus heb je een te hoog BMI of een te hoog vetpercentage, wil je buikvet verliezen? Kom dan langs voor een Bodywrap TCCryo behandeling of maak gebruik van Powerslim of NewFigure.

Alinda WIjnstra heeft zich volledig toegelegd op Powerslim.
Dus wil je slank worden, onder begeleiding afvallen, vet verliezen, contour verbetering, een gezond BMI en een gezond gewicht kom dan langs in Emmeloord.
Het intake gesprek is gratis en je krijgt veel informatie over het Powerslim programma

Bij voedingsdeskundige Erika de Vries  kun je terecht in Heerenveen als je wilt werken aan een gezond lijf. Heb je een te hoog BMI door een te hoog vetpercentage en wil je buikvet verliezen kom dan langs aan de Businesspark Friesland-west 41 1e verdieping, Heerenveen voor een gratis intake gesprek.
Samen met Erika de Vries stel je een programma samen om onder begeleiding af te vallen om zo te komen tot een gezond gewicht. Start met het Powerslim dieet en overleg of een Cryolipolyse behandeling of een BodyWwrap ook voor jou geschikt is.  Vele vrouwen en mannen gingen je al voor!

Gezond BMI berekenen
PowerSlim
TC Cryo
NewFigure

Karin Woudstra, 53 Jaar uit Heerenveen "Ik voel mij een andere Karin dankzij PowerSlim*"

Met behulp van PowerSlim en mijn coach Erika heb ik mijn doelen kunnen behalen. Ik wist dat ik veel te zwaar was. Helaas heb ik nog eens de pech……..