Over ons

Mooie Lijn

Over ons

Mooie Lijn kan je begeleiden om Gezond,Snel en op een verantwoorde manier af te vallen,door middel van het POWERSLIM dieet, 6-8 kilo per maand gewicht verlies.

Daarnaast hebben wij HET apparaat om Vet te verliezen door bevriezen: Crylipolyse.
Een Cryolipide behandeling is HET alternatief voor liposuctie. Het is goedkoper, het is pijnloos, er zijn geen bijwerkingen, er is geen herstelperiode, het is veilig medisch gekeurd en bovenal effectief

Ook hebben wij DE manier om cellulite te bestrijden, betere huidstructuur, gladder en minder zichtbaarder, ook uiterst geschikt voor oedeem klachten,slechte stofwisseling of doorbloeding.

Leer meer over onze methodes

Video afspelen

Powerslim

Power Slim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van een Power Slim voedingscoach. Het programma heeft 3 fasen met 6 eetmomenten per dag. In deze fasen bereik je je streefgewicht en leer je van je Power Slim voedingscoach hoe je tot een evenwichtig voedingspatroon komt om ook op gewicht te blijven.

cryolipolyse

Dankzij de combinatie van electroforese en cryo is dit één van de meest effectieve en veilige methodes om vet te verliezen. Het systeem biedt een non-invasieve vetverwijdering door middel van het onderkoelen van vetcellen, volgens de cryolipolyse techniek .

Bioslimming body wrap

De Bioslimming body wrap is de revolutionaire lichaamsbehandeling. Deze body wrap geeft zichtbaar en langdurig resultaat vanaf de eerste behandeling. Bioslimming onderscheidt zich van de traditionele body wraps door het gebruik van natuurlijke ingrediënten (zonder Parabenen), de eenvoudige behandelingsmethode en de uitstekende resultaten.