Onder begeleiding werken aan je lifestyle met
Afslankstudio MooieLijn

Professional

Erika de Vries is gediplomeerd Powerslim en NewFigure voedingscoach

Expert advisor

Sinds 2013 met enorm veel goede afvalresultaten, ervaring en vele cliënten die je voor gingen

Gewoon lekker eten

Je start met het PowerSlim of NewFigure voedingsprogramma en krijgt regelmatig persoonlijke tips, adviezen en recepten voor thuis.

Online Consult

Mocht je interesse hebben om te starten met Powerslim maar voel je je niet prettig bij een fysiek consult? Dan bied ik je ook de mogelijkheid voor een online consult. Neem hiervoor contact met mij op.

afvallen met Powerslim

Mijn dag is weer goed! Cliënte blij en ik blij echt fantastisch resultaat, met behulp van de lekkere eetmomenten van […]

PS food & lifestyle Heerenveen
Samen werken  om je weer beter in je vel te voelen.

New Figure Heerenveen
 Afvallen met de amino zuren van NewFigure.

TC Cryo Heerenveen
Aan de slag met het verbeteren van
uw fysieke en mentale conditie.

Hier zijn wij te vinden

Bel mij terug

Als u een vraag heeft welke u snel beantwoord wilt hebben vul dan dit formulier in.

    Sinds 2013 is Erika de Vries PowerSlim, NewFigure en voedingscoach in Heerenveen. Bij haar praktijk voor gewichtsverlies kun je terecht voor persoonlijke begeleiding en de noodzakelijke producten om veilig en gezond af te vallen. Denk jij dat jouw BMI te hoog is? Zou je lekkerder in je vel zitten met een paar kilootjes minder? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk intakegesprek. Naar aanleiding van dit gesprek krijg je een eerlijk en op maat gemaakt advies over wat voor jou de beste mogelijkheden zijn, om zo gezond en vlot mogelijk, de door jouw gewenste afslankdoelen te behalen. Naast de persoonlijke begeleiding in combinatie met de bekende producten van PowerSlim en NewFigure heeft MooieLijn tevens de TC Cryo als extra hulpmiddel voor meer omvangverlies met als resultaat een strakker lichaam of ‘mooiere lijn’ . Deze behandelmethode geeft bijvoorbeeld ook uitstekende resultaten bij cellulitis, lymfoedeem, lipoedeem en het afvoeren van afvalstoffen.