afvallen met de aminozuren van NewFigure

NewFigure Review door drs. M. Amstel

Wat is NewFigure?

Als je last hebt van overgewicht dan kan NewFigure je helpen met afslanken. Er zijn verschillende programma’s beschikbaar die je helpen om je streefgewicht te bereiken. Het afslanken verloopt door middel van een persoonlijk dieetplan. Dit dieetplan is gebaseerd op een vet- en suikerarm dieet voor een snelle en doeltreffende figuurcorrectie. Naast het dieetplan ontvang je ook voedingssupplementen. De gebruikte aminozuren staan bekend om hun weerstand verhogende werking; je blijft gezond en energiek, terwijl je tegelijkertijd slanker wordt. Ze zorgen voor het behoud van de spiermassa en bevorderen de afbraak van vet. NewFigure maakt geen gebruik van Shakes of maaltijdvervangers. Tijdens het dieet blijft je gewoon eten en mag je drie hoofdmaaltijden en drie tussendoortjes.

Koningin Maxima Dieet

Verschillende bronnen bevestigen dat Koningin Maxima haar slanke lijn ook aan Aminozuren te danken heeft. Ze is verschillende keren gespot bij een aminozuur afslank kliniek in Den Haag. Onder ander RTL Boulevard heeft hier onlangs een item over gemaakt. Om die reden wordt een aminozuur afslankkuur ook wel het Maxima Dieet genoemd.

Voor wie is het NewFigure dieet?

In principe kan iedereen die gewicht moet verliezen bij NewFigure terecht. Of je nu iemand bent die gewicht moet verliezen omdat je te (licht) overgewicht hebt of omdat je een bepaald doel moet halen voor het sporten, het is beide mogelijk.

Heb je medische klachten of slik je medicatie? Ook dan kun je zonder problemen beginnen met het dieet en de supplement. Raadpleeg bij twijfel wel eerst je huisarts. De meeste zorgverzekeraars vergoeden ook een gedeelte hiervan.

Hoe ziet een dag eruit?

Je begint in de ochtend met een ontbijt waarbij je brood vervangt door crackers. Niet iedere cracker is hier geschikt voor. Tijdens de intakegesprek ontvang je een uitgebreide voedingslijst waarop precies de producten vermeld staan die je wel en niet mag eten en krijg je te horen hoeveel je mag eten. Als tussendoortje kun je denken aan een stuk fruit met zuivel. Ook hier zijn niet alle producten geschikt voor. Een avondmaaltijd bestaat uit vlees, vis of een vegetarisch product met onbeperkt groente en zilvervliesrijst, volkorenpasta etc. Aardappels zijn tijdens het dieet niet toegestaan.

Het voordeel is dat je niet apart hoeft te koken voor de overige gezinsleden, zij kunnen gewoon mee eten met de avondmaaltijd waardoor je niet het idee heeft op dieet te zijn. Je gaat alleen anders en op een verantwoorde manier eten. Je zult merken dat er meer is dan aardappels, vlees en groenten.

Controle in de praktijk of online?

In de praktijk

Je gaat afvallen en komt wekelijks terug voor controle van je gewicht. Bij iedere controle worden een aantal gegevens vastgelegd. Als eerste het gewicht dat je bent verloren tijdens het afvallen. Vervolgens zullen er ook gegevens zoals je Body Mass Index (BMI), vetpercentage, vochtpercentage en bloeddruk worden bepaald. NewFigure bewaakt de voortgang tijdens het afvallen. Verder is er ook de gelegenheid voor eventuele vragen. Op basis van de voortgang wordt het dieet aangepast.

Online

Het grote verschil met de begeleiding in de kliniek is het feit dat je jezelf moet wegen. Iedere week wordt je gebeld door een persoonlijke coach om te bespreken wat de voortgang is en of je nog vragen heeft of tegen problemen aanloopt. Zeker voor mensen met weinig tijd of die net iets te ver weg wonen is dit een goede oplossing. Je hebt hier wel de juiste discipline voor nodig.

Overige Producten

Naast de supplementen wordt New Figure Total Body Cleanse. geadviseerd door NewFigure. Dit is de perfecte ontslakkingskuur voor tijdens de start of herstart van het NewFigure dieet. Total Body Cleanse is ook geschikt als je langere tijd bezig bent met het NewFigure dieet of wanneer je al op gewicht bent. NewFigure Total Body Cleanse verwijderd je lichaamsafvalstoffen in met name je darmen en lever en voorkomt de opslag van nieuwe afvalstoffen.

Ga je uit eten of heb je geen invloed op datgene wat je gaat eten, maak dan gebruik van vetblokkers. Vet/suiker blokkers bestaan uit Liposan. Dit is een effectief natuurlijk middel, dat voorkomt dat vetten en suikers worden opgenomen uit de voeding.

Tijdens het volgen van het dieet is het verstandig een multivitamine te slikken.
De NewFigure multivitamine-capsules bevatten een hoge dosering vitaminen en zijn zeer rijk aan anti-oxidanten. Je weerstand blijft hierdoor tijdens de afslankbehandeling op niveau.

Is NewFigure Effectief?

Belangrijkste onderdeel van het NewFigure dieet is het supplement op basis van aminozuren. Voordat we ingaan op de effectiviteit hiervan, is het wellicht handig om even uit te leggen wat aminozuren zijn.

Aminozuren zijn belangrijke bouwstenen voor eiwitten. Sommige van deze bouwstenen worden door ons lichaam zelf aangemaakt. Andere aminozuren komen niet van nature in ons lichaam voor en moeten we dus binnenkrijgen uit voeding. De eiwitten die worden gemaakt uit de aminozuren hebben een positief effect op je lichaam, voornamelijk als je gewicht aan het verliezen bent.

Sommige aminozuren hebben direct een positieve invloed op de vetverbranding. Een voorbeeld hiervan is l-carnitine (bron). Het is dan ook niet voor niets dat bewezen is dat l-carnitine je helpt om gewicht te verliezen (bron). Als mooie extra zorgt dit aminozuur er ook nog voor dat je meer spiermassa krijgt. Dit is van belang om het jojo-effect tegen te gaan. Meer spiermassa betekent immers dat je meer caloriëen verbrandt, ook als je niet sport. L-arginine is een ander aminozuur dat een positief effect heeft op de spiermassa (bron).

Vertakte-keten aminozuren zijn een van de meest gebruikte aminozuren in afvalsupplementen. Dit is omdat deze een positief effect hebben op je insulinespiegel als je aan het afvallen bent (bron). Dit heeft als voordeel dat je minder schommelingen in je bloedsuikerwaarden hebt. Hierdoor is de kans weer kleiner dat je gaat snacken. Glutamine is een ander aminozuur dat hetzelfde effect heeft (bron).

Daarnaast bevat NewFigure nog een aantal vitaminen die een positief effect hebben op je lichaam. Zo zitten er vitamine B3 en B6 in het supplement. Deze zorgen er onder andere voor dat je je fitter voelt en dat de stofwisseling van koolhydraten en vetten wordt verbeterd.

Wat kost NewFigure?

NewFigure kost gemiddeld €32,50 per week. Je krijgt hiervoor supplementen en eventueel coaching op locatie. Je kunt gratis een intake krijgen bij ons in Heerenveen bij Afslankstudio Mooielijn.

Inbegrepen zijn:

– Het persoonlijke voedingsplan.
– Aminozuren en Cleanser voor 1 week: die uw hongergevoel tegen houden, spieren behouden, verhoogde vetafbraak verzorgen en meer energie en fitheid geven.
– Gratis intakegesprek +/- 45 minuten per telefoon of in de praktijk
– Gratis wekelijkse telefonische / kliniek coaching.

Als u normaal na 2 weken al stopt door gezondheidsredenen kan ik u melden, dat dit tot de gezondste methodes op afslankgebied behoord

Naast de coaching krijg je ook een voedingsplan met daarin recepten die je gedurende de week kunt eten. De recepten die je krijgt zijn gebaseerd op een eiwitrijk dieet. Tegelijkertijd zijn de recepten laag in koolhydraten en vetten.

In de kliniek kunnen wij een bodyscan uitvoeren met de nieuwste Tanita MC-780 MA voor een analyse van o.a. vetmassa, spiermassa en echte leeftijd bepaling. Dit wordt gedaan met een vernieuwde weegschaal die met 98% nauwkeurigheid werkt en per lichaamsdeel een weergave geeft van de waarden van vet, vocht en spier.

Het persoonlijke voedingsplan bestaat uit eiwitrijk voeding, zoals: kip, vis, vlees, crackers, volkoren pasta’s, zilvervlies rijst, meergranen wraps, groenten en fruit.

De voedingsindeling is 6x eten per dag, waarvan 3 normale maaltijden en 3 fruit tussendoortjes. Uiteraard veel water drinken of andere mogelijkheden met 0,5 liter yoghurt of kwark.

Uw gemiddelde reductie is 1 kilo vetmassa per week.

Voordelen van NewFigure?

NewFigure pakt overgewicht op meerdere manieren aan. Aan de ene krijg je aminozuren waarvan bewezen is dat ze het afvallen ondersteunen. Aan de andere kant krijg je recepten die lekker en gezond zijn en de coaching, de stok achter de deur wordt ook als prettig ervaren.

Deze combinatie van aanpakken werkt erg effectief en veel mensen vallen dan ook af. Veel mensen die eerder geprobeerd hebben af te vallen merken vooral dat het supplement goed help

Advies en succes is altijd maatwerk en daar is NewFigure sterk in voor iedere client die (medisch) verantwoord wilt afvallen.

(bron:  https://www.vetvrij.com/newfigure.html)

 

 

Meer weten of een afspraak maken?