Op zoek naar een nieuwe jij!

Hanneke en Josien voelen zich dankzij hun nieuwe levensstijl beter dan ooit!

Josien: In de zomer van 2020, was ik 15kilo afgevallen met een streng en ingewikkeld dieet. De kilo’s kwamen er daarna vrij snel weer aan en na een half jaar was ik alweer 7 kilo aangekomen…Ik ontwikkelde een patroon. Na ieder weekend begon ik aan mijn strenge dieet, om vervolgens in het weekend de afgevallen kilo’s weer aan te komen. De 7 kilo ging er dus op deze manier niet af, dat was wel duidelijk.

Hanneke:Ik houd niet van sporten, maar voor de grap zei ik altijd dat ik kampioen jojoën was. En zo was het ook! Lijnen kon ik wel, maar het eraf houden lukte me maar zelden.

Wéér dat dieet Hanneke: “Toen ik eind 2021 niet lekker in mijn vel zat, wilde ik heel graag weer aan de bak. Maar ik kon het niet opbrengen… Wéér dat dieet, wéér die witlof, het kwam inmiddels m’n neus uit. Ik wilde wel iets aan mijn eetpatroon en levensstijl doen en wist inmiddels ook dat ik het kon, maar nu wilde ik écht voor een blijvend resultaat gaan.

Direct begonnen
Josien: “Na een fijn en gratis kennismakingsgesprek ben ik op 2 februari direct begonnen met het PS. food & lifestyle programma. De producten en recepten zijn heerlijk! Mijn gezin eet inmiddels vol enthousiasme mee, dat is een hele fijne bijkomstigheid. Mijn wekelijkse afspraak met mijn coach zorgde ervoor dat ik het makkelijk vol kon houden.”


In balans blijven
Hanneke: “In januari ging ik van start en in mei bereikte ik mijn doel. Ik ben er super blij mee en toch is het voor mij pas echt geslaagd als ik in mei 2023 nog steeds in balans ben. Inmiddels heb ik daar meer vertrouwen in dan ooit.


Dit wil ik ook!
Hanneke: “Mijn man wees mij op het PS. food & lifestyle programma. Zijn collega volgde dit “en ze eet alleen maar lekkere dingen” zei hij. Dat klonk mij natuurlijk als muziek in de oren, want ik hou nu eenmaal van lekker eten. Ik ging op onderzoek uit en besloot ervoor te gaan. Doorslaggevend was voor mij de belofte van een jaar lang na begeleiding van je coach na het behalen van je doel. Ik dacht:

‘Dit is precies wat ik nodig heb!’.

Josien: “Hanneke hield mij op de hoogte van het programma. Ze liet me zien wat ze allemaal mocht eten op een dag: heerlijke gerechten en lekkere tussendoortjes. Ze was enorm enthousiast over het programma en leerde op deze manier een gezond eetpatroon aan. Een programma dat niet alleen goed vol te houden was, maar waarmee ze ook nog eens haar doel kon behalen. Ik voelde aan alles, dit wil ik ook!”

Afgelopen halfjaar heb ik veel geleerd over voeding, ik eet nog steeds weinig koolhydraten en veel eiwitten. Ik weet de juiste keuzes te maken, eet super lekker én eet meer dan ooit. Dat was nog wel mijn grootste eyeopener; ik at dus veel te weinig! De structuur van 6 x per dag eten vind ik nog steeds heel prettig, het geeft houvast”

Josien: “Inmiddels heb ik ook mijn doel bereikt en doorloop ik nu de stabilisatiefase. Ik heb met name geleerd om bewust te genieten en gezondere keuzes te maken. Dus in plaats van een hele pizza op te eten, pak ik nu een punt pizza en daar geniet ik van. Ook ben ik inmiddels een fan van een groot glas tonic 0% met ijsklontjes en een scheutje Slimpie citroen. Helemaal PS. proof en net zo gezellig als een wijntje! Wat een verademing! Ik kan iedereen PS. food & lifestyle aanraden, dit programma is echt een feestje!”

Is het tijd voor de nieuwe Jij? 

  • Start vandaag en neem contact met ons op! Samen gaan we aan de slag met jou nieuwe levensstijl!
  • Wij helpen jou graag door  middel van een wekelijks gratis consult.
  • Voedingsplan op maat met koolhydraatarme en eiwitrijke producten van PS food&lifestyle.
  • Makkelijke en gezonde recepten.
  • Wij werken ook met een App.
  • En staan altijd klaar voor al je vragen en geven jou vele tips om het succesvol te krijgen.
  • Bij aankoop van het  Starterspakket twv € 159.95 ontvang jij een waardebon van € 39,95 te besteden aan onze afslankapparatuur TCCryolipolyse of de LPG endermologie en een 365 dagen scheurkalender met vele  tips trucs en recepten. 

Meld je snel aan.