Erika de Vries is gecertificeerd Voedingscoach

POWERSLIM JOURE

Powerslim challenge januari 2021

Wat is PowerSlim?

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld programma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van een PowerSlim voedingscoach.

Nú is het moment: Go for it!

Je voelt aan alles dat er iets moet gebeuren, je zit niet lekker in je vel. Wellicht heb je al een aantal pogingen gewaagd om hier verandering in te brengen, maar helaas het succes bleef uit.

 

Afvallen met Powerslim met Hulp van Erika de Vries

Voordelen

  • Een behandelplan afgestemd op jouw persoonlijke situatie
  • Lekkere producten
  • Verantwoord voedingspatroon
  • Makkelijk vol te houden
  • Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten
  • Behoud van je spiermassa

Lichaamsbeweging

Lichaamsbeweging is voor iedereen aan te raden omdat het bijdraagt aan je conditie en gezondheid. Lichaamsbeweging is in elke vorm welkom.
Kies een vorm van beweging die bij jou past en voor jou ook vol te houden is. Bouw het langzaam op en overdrijf niet met het aantal uren per week. Als je van geen beweging naar 2 keer per week een halfuurtje gaat ben je al hardstikke goed bezig.

PowerSlim producten

De diëtisten van PowerSlim hebben speciaal voor jou een heerlijk assortiment producten samengesteld. Stuk voor stuk lekkere en gangbare producten maar dan met een uitgebalanceerde samenstelling zodat je een normaal voedingspatroon kunt volgen, rijk aan eiwitten van hoge biologische kwaliteit.
Het PowerSlim assortiment bestaat uit zo’n 140 lekkere producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Je kunt dus zo gewoon mogelijk blijven eten! Bijvoorbeeld een heerlijke pasta samen met het gezin of ’s avonds op de bank genieten van een lekkere snack.
Kortom, volop variatie!

Afslanken in 3 fasen

De diëtisten van Power Slim hebben een behandelplan opgesteld dat bestaat uit 3 fasen. Het behandelplan is gericht op:
  • afvallen en bereiken van je streefgewicht
  • stabiliseren en leren behouden van het bereikte streefgewicht

Koolhydraatarme recepten

Onze diëtisten hebben met zorg een aantal heerlijke en verantwoorde koolhydraatarme recepten voor je samengesteld. De recepten zijn ingedeeld per fase. Je mag geen fase vooruit, maar je mag wel altijd een recept kiezen uit een voorgaande fase. Je keuze aan koolhydraatarme recepten wordt dus steeds groter. Neem daarom ook na het behalen en behouden van je doel nog regelmatig een kijkje op onze receptenpagina.

Hoe starten we om jouw streefgewicht te behalen?

Als je wilt starten dan maak je met mij een afspraak voor een intake. Deze intake duurt ongeveer een uur. Ik doorloop met jou een gezondheidsverklaring en bespreek je eetgedrag. Vervolgens bekijken wat je gewenste streefgewicht is en hoelang het hele traject gaat duren en wat ongeveer de kosten zijn.

Ik weeg je en we bekijken een aantal parameters zoals gewicht, vetpercentage, vetvrije massa, BMI en we doen een aantal omvangsmetingen. Je kan de resultaten met je eigen inlogcode online bekijken. Je ontvangt ook jouw Personal Body Story mee naar huis met de gegevens uit de Bio Impedantie Weegschaal.

Je begint met een starterspakket zodat je exact weet wat je lekker vindt en welke producten en gerechten bij jou passen.

Je krijgt van mij het GRATIS  Power Slim kookboek ter waarde van 14,95 euro mee zodat je de lekkerste gerechten kan bereiden, eventueel ook voor je partner.

Is het tijd voor actie en spreekt dit je aan? Maak dan een afspraak en kom eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Erika de Vries

 

Bel mij terug

Als u een vraag heeft die u snel beantwoord wilt hebben vul dan dit formulier in.