De PowerSlim Samen Slank Challenge – juni 2020

De PowerSlim Samen Slank Challenge – juni 2020

Wil jij een gezonde levensstijl, succesvol afvallen en je fit voelen deze zomer? Dan is de Samen slank challenge iets voor jou! Ik ga je helpen jouw doel te behalen. Doe mee en ga de uitdaging aan! En start met ons vernieuwde Starterspakket, inclusief het nieuwste receptenboek!! En daarnaast ontvang je nog een goodybag van twv € 29.95 Wat is nu een maand?! Gaat het goed dan kunnen we natuurlijk doorzetten.

De afgelopen periode was er één  van veel thuisblijven, minder bewegen en voor sommigen zelfs ook meer eten. Nu langzamerhand alles weer een beetje normaal begint te worden willen we extra investeren in een gezonde levensstijl en aan de slag met de extra kilo’s die er zijn bijgekomen. Het juiste moment om daarmee te beginnen is is NU.

Wil jij:

 • een gezonde levensstijl aanleren
 • succesvol afvallen
 • je fit voelen deze zomer

Dan is de PowerSlim Samen Slank Challenge iets voor jou. Ik ga je helpen jouw doel te behalen. Doe mee en ga de uitdaging aan. Tijdens deze afslank challenge start je met het PowerSlim leefstijlprogramma en begeleid ik je  bij het behalen van jouw afslankdoel. Vul hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op om te kijken of mijn programma bij je past.

Je ontvangt van ons  een PowerSlim Goodiebag  (waarde € 28,95) bij de start van de challenge en gedurende vier weken:

PowerSlim Samen Slank Goodiebag

 • tips
 • adviezen
 • recepten
 • leuke extra’s (zoals een stoere shopper, een lekkere spread, een leuk kookschort en een motiverende informatieset)

Wekelijks bespreken we jouw resultaten om te kijken hoe je ervoor staat.

PowerSlim: samen naar een goede balans

Dit vinden mijn klanten de belangrijkste pluspunten van  het PowerSlim programma:

 • Het grote aanbod aan verantwoorde maaltijdproducten,  zoals muesli, crackers, wraps etc. Dit maakt gezond eten super gemakkelijk. Ik help je graag om volop te variëren met heerlijke maaltijden.
 • Zes eetmomenten per dag. Naast drie gezonde maaltijden kun je genieten van drie lekkere tussendoortjes.
 • Mijn persoonlijke hulp en begeleiding. Ik  heb ruime ervaring bij het begeleiden van mensen die willen afvallen, steunen je op momenten dat je het lastig hebt en zien er op toe dat jij je resultaat bereikt.

Afslanken doen we samen

Powerslim samen slank challenge

Dagelijks zie ik in mijn praktijk hoeveel gemakkelijker  (en gezelliger) afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PowerSlim programma help ik jou bij het bereiken van jouw afslankdoel van de challenge. Besluit je na de challenge door te gaan met het PowerSlim programma, dan blijf ik je ondersteunen bij het bereiken van jouw ideale gewicht.

Tatiana is in 2019 afgevallen met PowerSlim en ontzettend blij met haar blijvende gewichtsverlies.

  Ik doe mee met de Samen Slank Challenge