Powerslim challenge januari 2021

Wat is PowerSlim?

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld programma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van een PowerSlim voedingscoach.

Nú is het moment: Go for it!

Je voelt aan alles dat er iets moet gebeuren, je zit niet lekker in je vel. Wellicht heb je al een aantal pogingen gewaagd om hier verandering in te brengen, maar helaas het succes bleef uit.

 

Erika de Vries

 

Sinds 2013 is Erika de Vries PowerSlim voedingscoach. Bij haar praktijk voor gewichtsverlies kun je terecht voor persoonlijke begeleiding en de noodzakelijke producten om veilig en gezond af te vallen. Denk jij dat jouw BMI te hoog is? Zou je lekkerder in je vel zitten met een paar kilootjes minder? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk intakegesprek. Naar aanleiding van dit gesprek krijg je een eerlijk en op maat gemaakt advies over wat voor jou de beste mogelijkheden zijn, om zo gezond en vlot mogelijk, de door jouw gewenste afslankdoelen te behalen.

Mocht je interesse hebben om te starten met Powerslim maar voel je je niet prettig bij een fysiek consult? Dan bied ik je ook de mogelijkheid voor een online consult.