Welkom bij MooieLijn

Total Bodyshape

Total Bodyshape: het alternatief voor liposuctie

Cavitatie is een nieuwe manier om met blijvend resultaat vet te verwijderen. Het geeft hetzelfde resultaat als liposuctie. De behandeling komt uit de medische wereld en is gebaseerd op de implosie van vetcellen via ultrasone geluidsgolven. Deze afgebroken vetcellen worden getransporteerd naar de lever dankzij het lymfatisch systeem en de bloedcirculatie waarna deze afgebroken vetcellen op natuurlijke wijze het lichaam verlaten (via de nieren en de lever). Het gaat hier echter niet om grote hoeveelheden vet, maar om het verwijderen van vet op kleine lokale zones waar het moeilijk verdwijnt.

Contourverbetering met de Koudlaser-diode techniek, Cavitatie met RF en Vacuümshape is de ideale en blijvende oplossing voor uw probleemzones, ook zeker om de huid te verstevigen, zodat u weer goed in u vel zit.

Met ons systeem wordt een speciale micromassage gecombineerd met ultrasone trillingen, zonder het lichaam of de huid aan te tasten. De ultrasone trillingen breken vetcellen af en het vrijgekomen vet komt terecht in het omliggende weefsel. Daarna volgt een, vooraf bepaalde, serie masserende impulsen, die het huidoppervlak en de onderste huidlagen behandelen. Zo worden het lymfesysteem en de bloedcirculatie gestimuleerd, waardoor het overtollige vet snel en probleemloos wordt afgevoerd, en is het resultaat al snel merkbaar.

Is de behandeling klinisch getest?

Voor de behandeling:
Bij het intake gesprek dient te worden nagegaan of u in goede gezondheid verkeert. Wij bespreken met u welk gebied er behandeld gaat worden. Het aantal behandelingen hangt af van de ernst van de vetophoping en het doel dat u voor ogen heeft. Een combinatiebehandeling kan geadviseerd worden om tot een goed eindresultaat te komen.

De behandeling:
Na het aanbrengen van een contactgel wordt de behandelkop op het te behandelen gebied gebracht. Er worden roterende bewegingen met de behandelkop uitgevoerd om zodoende alle vetcellen te treffen De behandeling is geheel pijnloos; wel kunt u enkele kleine tintelingen of warmteprikkels waarnemen. Er wordt geen schade toegebracht aan de bloedvaten, zenuwen, bindweefsel en de huid.

Na de behandeling:
Geadviseerd wordt om binnen 6 tot 8 uur na de behandeling extra te bewegen en veel water te drinken. 2 uur voor en 2 uur na de behandeling adviseren wij geen cafeïnehoudende dranken te drinken. Het gebruik van alcohol wordt tot 2 dagen na de behandeling afgeraden.

Welke zones zijn behandelbaar?
De behandelbare zones zijn: buik, maagstreek, love handles, binnen en buitenkant dijen, benen, en de armen.

Welke resultaten mag men verwachten?
Uitmuntende resultaten voor de verwijdering van cellulitis en lokale vetophopingen. We verkrijgen het gewenste silhouet op de plaatsen daar waar we het willen. Na de eerste behandeling in sommige gevallen zelfs tot 3 cm omtrek vermindering. Na 5 tot 6 behandeling kunt u een goed resultaat behalen.

Is de behandeling klinisch getest?

Radiofrequentie-behandelingen werden klinisch getest en hebben reeds bewezen de huid te verstrakken, met als resultaat een jongere huid. Iedereen die behandeld wordt met Radiofrequentie mag een gladdere en strakkere huid verwachten, met resultaten die variëren van persoon tot persoon.

Contourverbetering


Huidverbetering en huidverjonging
Het is zeker mogelijk!
Huidverstrakking en versteviging met Radiofrequentie

De huid veroudert als gevolg van een natuurlijk, biologisch proces maar ook door luchtverontreiniging, stress, zonlicht, levensstijl en medicijngebruik. Elk jaar verliezen we een percentage van ons natuurlijke collageen. Dit resulteert in een verslapte huid met verminderde elasticiteit, veranderde huidtextuur, lijntjes en rimpels; allemaal zichtbare ouderdomsverschijnselen. Naarmate men ouder wordt, neemt de celdeling af. Als gevolg hiervan stagneert de natuurlijke vochtregulatie en vermindert de elasticiteit.

 

Collageen en elastine zijn de ondersteunende basisproteïnen van de huid, die ervoor zorgen dat de huid stevig en veerkrachtig is. Naarmate de jaren vorderen, resulteert een vermindering van collageen in huidverslapping. De huid verliest haar soepelheid. Vanaf 25 jaar maakt de huid geleidelijk minder collageen aan, wat het ontstaan van rimpels en een verslapte huid tot gevolg heeft. Tijdens de menopauze zal dit proces drastisch versnellen.

Met de RF-behandeling kunnen wij dit proces nu tegen gaan door middel van pulsen die de huid binnendringen.

Hoe werkt een RF-behandeling?
Tijdens deze behandeling zal er een serum worden aangebracht op het te behandelen gebied. Dit serum geleidt de energie in de huid. Vervolgens wordt de behandelkop op de huid geplaatst en dringen de pulsen de huid binnen. Deze pulsen kunnen als licht prikkelend worden ervaren. Het is mogelijk dat na de behandeling een lichte roodheid en warm gevoel op de huid waarneembaar zijn. Deze verschijnselen verdwijnen doorgaans binnen een uur na de behandeling.

Voor wie is de Radiofrequentie bestemd?
Er is geen beperking qua leeftijd of huidtype. Als u de tekenen van veroudering wilt tegengaan en een huid wenst die er gladder, strakker en frisser uitziet en aanvoelt dan is deze behandeling beslist voor u.
Wanneer mag ik resultaten verwachten?
Bij bijna iedereen zien wij al na de eerste behandeling resultaat. De gewenste verbetering wordt verkregen na een volledige reeks behandelingen, met meetbare resultaten en textuurverbetering van de huid.

Werken aan je lijf … Contourverbetering kan op zeer veel verschillende manieren. De meest voor de hand liggende en tevens meest gebruikte manieren voor contourverbetering zijn natuurlijk afslanken en meer bewegen. Maar er is nu ook een andere methode namelijk “cavitatie”. We weten dat ons lichaam geneigd is om op bepaalde plaatsen vet op te slaan, die we niet of moeilijk weg krijgen met sporten of afvallen. Contourverbetering met de koudlaser-diode techniek, cavitatie en vacuümshape is de ideale en blijvende oplossing voor uw probleemzones zoals:
  • Zadeltassen
  • Lovehandles
  • Achter- of bovenkant armen
  • Binnenkant dijen
  • Buik
Met ons systeem wordt een speciale micromassage gecombineerd met ultrasone trillingen, zonder het lichaam of de huid aan te tasten. De ultrasone trillingen breken vetcellen af en het vrijgekomen vet komt terecht in het omliggende weefsel. Daarna volgt een, vooraf bepaalde, serie masserende impulsen, die het huidoppervlak en de onderste huidlagen behandelen. Zo worden het lymfesysteem en de bloedcirculatie gestimuleerd, waardoor het overtollige vet snel en probleemloos wordt afgevoerd, en is het resultaat al snel merkbaar..