NEWFIGURE

RESET JOUW PRIORITEITEN EN ZET GEZONDHEID OP NUMMER 1

NewFigure biedt je een op maat gemaakt voedingsplan om jouw gezondheid een enorme boost te geven! Je krijgt ook advies over welke voedingssupplementen je het beste kunt nemen.

Je kunt je nu direct inschrijven voor het gratis intake gesprek in de praktijk of online zodat je vanaf morgen direct wordt geholpen.

HET COMPLETE VERHAAL

Kijk voor het complete verhaal over NewFigure op de website van Newfigure.com

GEZOND ETEN IN COMBINATIE MET AMINO SUPPLEMENTEN

NewFigure is een afslankmethode van gezond eten in combinatie met Amino voedingssupplementen. Het NewFigure dieet komt wat dichter naast de schijf van 5 te staan. Daarbij gebruikt u ook de Total Body Cleanse, een kruiden/mineralenpreparaat die het afvallen ondersteunt. De eerste dag van iedere week is een Appeldag (ontslakkingsdag). Ontslakken of ontgiften is nodig om alle afvalstoffen die zich in het vet- en bindweefsel hebben opgeslagen uit het lichaam te onttrekken. Dit is noodzakelijk, anders kan het lichaam geen vet verbranden. Deze Appeldag duurt tot 14.00 uur, hierna neemt u een drinkbouillon. ’s Avonds mag u normaal eten.

De appels mogen ook vervangen worden door ananas. Iedereen kan afvallen met NewFigure.

PERSOONLIJK DIEETPLAN

Bij NewFigure kunnen we iedereen begeleiden met afvallen, van licht overgewicht tot obesitas. Er wordt een programma op maat gemaakt! Dit dieetplan wordt gemaakt op basis van de lichaamsscan, je leefpatroon, je streefgewicht en eventuele medische complicaties. Door de combinatie van lekkere en gezonde maaltijden, met ontbijt, lunch ,diner en snacks, en supplementen, val je af zonder honger of verlies van spiermassa. Je dieet is goed inpasbaar in een gezinssituatie omdat je tijdens het diner gewoon mee kan eten. Deze afslankmethode kun je naar eigen keuze in de praktijk volgen maar ook online want niet iedereen heeft tijd om wekelijks of 2wekelijks te komen wegen. Ben je bekend met de NewFigure methode, dan kan je ook met het thuisprogramma zonder actieve begeleiding volgen. De toegestane levensmiddelenlijst en alle tips & trucks om het afvallen een succes te maken krijgt u van mij bij de gratis intake.

ZORGVERZEKERING HANDIG OM TE WETEN

NewFigure wordt meestal gedeeltelijk gedekt door de basisverzekering van alle zorgverzekeraars, je krijgt een vergoeding voor de eerste drie behandeluren per kalenderjaar dat is ongeveer 12 bezoeken aan NewFigure. Check hiervoor de polisvoorwaarden van je (aanvullende) zorgverzekeraars, zoals CZ en De Friesland vergoeden pas na een voorschrift van de arts. NewFigure stuurt je aan het eind de notaspecificatie toe, zodat je deze naar je zorgverzekeraar kunt sturen. Als je de notaspecificatie tussentijds wilt ontvangen, krijg je een overzicht tot de laatste betaalde afspraak. Als je de online methode volgt kan je zelf de notaspecificatie uitprinten.

SUCCESVOL BLIJVEN AFVALLEN MET NEWFIGURE IN 2024

WE GAAN 2023 en 2024 GOED VERDER.

De eerste 50 euro krijgt u alvast van mij.

Plan een intake in t.w.v. € 50
(de agenda loop alweer aardig vol!)

  • Persoonlijk dieetplan i.c.m Amino voedingssupplementen.
  • Medisch verantwoord.
  • Vergoeding mogelijk door uw zorgverzekeraar.
  • Geen honger gevoel.
  • Energieverhogend.
  • Geen shakes of maaltijdvervangers.
  • Verhoogde vetmassa verbranding.
  • Behoud van spiermassa.
     

NEEM CONTACT OP GA VOOR EEN NIEUWE JIJ!

Wil je weten of ik iets voor jou kan betekenen neem dan contact met mij op.