NIEUWS

Nieuws

Mooie lijn bestaat 10 jaar

Lieve mensen,

Wat ben ik enorm trots en dankbaar dat Mooie Lijn in oktober 10 jaar bestaat! Reeds 10 jaren heb ik vele vrouwen, én mannen, mogen helpen en begeleiden bij het bereiken van hun streefgewicht en om een gezonder eet- en leefpatroon te ontwikkelen waardoor een ieder weer heerlijk in zijn of haar vel kwam te zitten.

10 Jaar geleden begon ik in een kamertje aan huis en nu is Mooie Lijn een volwaardig bedrijf met maar liefst 3 behandelruimtes in Heerenveen, en een leuke collega Esther erbij.

Mede dankzij de fantastische producten van PS Food & Lifestyle, NewFigure heb ik velen mogen begeleiden naar hun nieuwe, Mooie Lijn... 'Kers op de taart' waren en zijn nog steeds de ondersteunende behandelingen van Cryolipolyse, Bioslimming en de mechanische LPG endermologie DE bindweefselmassage die letterlijk en figuurlijk voor een mooiere lijn en strakkere huid zorgen.

Verhalen van deelnemers

Soms ben je moedeloos en baal je enorm van jezelf!

Ik stond weer eens op de weegschaal en werd gewoonweg niet blij van het cijfer dat ik zag. Mijn knop ging om, hier moet ik zo snel mogelijk iets aan veranderen! Ik ben me daarom gaan verdiepen in verschillende leefstijlen, wat zou bij mij passen? Ik kwam uit bij koolhydraatarm. Naar mijn idee kon ik dan toch nog erg lekker eten, alleen moest ik dan het een en ander laten staan. Zou dit me lukken?

Ik slaagde erin om zelf een start te maken met de koolhydraatarme levensstijl, maar een aantal weken later merkte ik dat ik stil bleef staan. Deed ik dan toch iets niet goed?  Na twee weken wilde het niet meer lukken, ik was niet gemotiveerd meer en na 4 weken was ik weer zwaarder dan dat ik was, enorm balen!

De koolhydraatarme levensstijl beviel me eigenlijk goed, maar misschien had ik hier gewoon begeleiding in nodig. En moest ik toch maar iets meer investeren in een NIEUWE IK.