AFVALLEN HEERENVEEN EN SNEEK

U wilt afvallen en woont in Heerenveen,Sneek,Bolsward ,Joure,Gorredijk, Grou,Wolvega of ergens anders in deze prachtige omgeving? Neem gerust contact op met MooieLijn. Wij zijn gevestigd in Heerenveen en Sneek en helpen klanten in de wijde omgeving.

AFVALLEN...

Van het woord alleen krijg je vaak al de bibbers! Op het moment dat je aan afvallen denkt kom je vrijwel automatisch in een negatief veld waarbij je jezelf te dik vindt of zelfs niet mooi vindt. Kleren zitten te strak en je kijkt steeds minder vaak in de spiegel om van je mooie zelf te genieten. Allemaal gedachten die je uiteindelijk onzeker maken en in sommige gevallen zelfs ongelukkig. Niet goed! Draai het om. Opruimen is af en toe heerlijk; huiselijke ballast in de afvalemmer en door naar de stort verlicht en geeft ruimte op vele manieren. Hiermee bedoel ik zeker niet dat je je heilige lichaam als afval moet zien, maar af en toe even goed resetten of detoxen doet wonderen voor je lichaam en geest. Afvallen is een proces van kleine voorzichtige stapjes waarbij trots (op jezelf) en doorzettingsvermogen van essentieel belang zijn… U wilt afvallen en woont in Heerenveen,Sneek Bolsward Joure, Gorredijk, Grou of Wolvega of omgeving? Neem gerust contact op met MooieLijn. Wij zijn gevestigd in Heerenveen en Sneek en helpen klanten in de wijde omgeving.

AFSLANKSTUDIO MOOIELIJN IN HEERENVEEN EN SNEEK

In mijn afslankstudio MooieLijn gevestigd in Heerenveenof Sneek help ik jou graag om jouw doelen te behalen én te behouden. Sinds 2013 ben ik werkzaam als gediplomeerd voedingscoach waarbij ik de mooiste afvalresultaten heb mogen behalen dankzij één op één coaching met wekelijkse contact- en weegmomenten én dankzij de succesvolle eet- en leefformules van PS. Food & Lifestyle en NewFigure. Het mooie van beide formules is dat je ‘gewoon’ heerlijk kan blijven eten en dus niet op een houtje hoeft te bijten en constant met een lege maag loopt waardoor je weer gaat snaaien. De prikkels in je hoofd die om eten vragen heb je niet omdat je de hele dag de goede dingen kan, of zelfs moet, eten. Voldoende eten en toch afvallen; het is een nieuwe manier van leven die rust, balans en tevredenheid biedt. U wilt afvallen en woont in Heerenveen, Joure, Gorredijk, Grou of Wolvega? Neem gerust contact op met MooieLijn. Wij zijn gevestigd in Heerenveen en Sneek en begeleiden klanten in de wijde omgeving.

CRYOLIPOLYSE, BIOSLIMMING OF LPG® ENDERMOLOGIE

Als finishing touch om nog iets strakker in je lijf te zitten en je nóg mooier en fijner te voelen kun je altijd een Cryo-, Bioslimming of LPG endermologiebehandeling (unieke bindweefsel behandeling) toevoegen om jezelf te belonen voor de fantastische resultaten die je reeds hebt bereikt! Van deze laatst genoemde behandelingen kun je natuurlijk profiteren zonder dat je het PS. Food & Lifestyle of NewFigure programma volgt!

ONZE AFVALBEHANDELINGEN

PS food & lifestyle

New Figure

TC cryo

Afvallen Heerenveen, Joure, Gorredijk, Grou, Wolvega

Of ergens anders in deze prachtige omgeving!