DE 10 POPULAIRSTE KOOLHYDRAATARME RECEPTEN VAN 2020

Omdat het afgelopen jaar zo’n succes was, gingen we dit keer weer op onderzoek uit: ‘Wat waren de meest bekeken koolhydraatarme recepten op onze website?’.

We hebben een lijstje voor je gemaakt met de 10 populairste koolhydraatarme recepten van 2020. Zit jouw favoriete recept er ook tussen?

1. KIP TANDOORI SALADE

Fase 1

Met stip op nummer 1: deze kip tandoori salade! Door de kip te kruiden met deze lekkere mix van kruiden, zet je een simpele maar heerlijke maaltijdsalade op tafel.

2. ROERBAKKIP MET BROCCOLI EN CHAMPIGNONS

Fase 1

Het populairste recept van 2019 bleek ook dit keer weer goed in de smaak te vallen. Snappen we ook wel, want zo’n simpel gerecht als roerbakkip met broccoli en champignons is ideaal voor een vlugge, doordeweekse maaltijd!

3. WRAP MET KIPFILET EN AVOCADO

Fase 1

https://www.psfoodandlifestyle.nl/koolhydraatarme-recepten/wrap-met-kipfilet-en-avocado

Een heleboel liefhebbers van kip onder de PowerSlimmers zo te zien. Dit recept voor een wrap met kipfilet en avocado is een ideaal recept voor het hele gezin. Iedereen kan zijn eigen wrap beleggen. Zo kun jij kiezen voor een PowerSlim wrap met de toegestane groenten en kan de rest van het gezin voor een gewone wrap gaan. Ook lekker als lunch!

4. ZALM TERIYAKI MET RIJST EN ZOETZURE KOMKOMMERSALADE

Fase 3

Zalm, maar dan net even anders. In plaats van de zalm alleen wat te kruiden kun je ook voor deze lekkere teriyaki variant kiezen! Met zilvervliesrijst, peultjes en een zoetzure komkommersalade een heerlijke maaltijd.

5. WRAP KIP KERRIE

Fase 3

Ben jij ook zo’n fan van die lekkere salades voor op brood of een toastje? Wij bedachten een verantwoorde variant op kip kerrie salade. Lekker op een wrap met rucola en komkommer, maar natuurlijk ook de PowerSlim crackers of bijvoorbeeld het sesam lijnzaadbrood.

6. FRITTATA MET BOERENKOOL, TOMAATJES EN FETA

Deze winterse frittata viel hier bij PowerSlim erg goed in de smaak en zo te zien ook bij onze PowerSlimmers! Handig voor wanneer je wat restjes boerenkool over hebt. Door de feta, kerrie en kurkuma toe te voegen wordt deze frittata éxtra lekker!

7. ROMIGE PASTA MET ZALM, BROCCOLI EN PREI

Fase 1

Dit gerecht behoorde vorig jaar ook tot één van de populairste recepten en dit jaar zien we hem weer terug! Deze romige pasta met zalm is niet alleen heel lekker maar ook makkelijk en snel.

8. RODE BIETENSALADE MET FETA

Fase 2b

Een lekkere maaltijdsalade voor de lunch of als diner. Met rode bieten, walnoten, balsamicoazijn en feta zet je met een paar ingrediënten deze koolhydraatarme maaltijdsalade op tafel.

9. BAMI MET ANTILLIAANS TINTJE

Fase 2b

Met dit recept maak je van de PowerSlim noodles een heerlijke bami. Met gebakken kip, broccoli, courgette, rode paprika en madame Jeanette pepertje voor de liefhebbers.

10. KIPFILET MET ROMIGE CHAMPIGNONSAUS

Fase 1

Het hoeft niet altijd moeilijk. Soms heb je gewoon zin in een hele simpele maaltijd, zoals dit recept voor een gebakken kipfilet met een romige champignonsaus.

Hopelijk zit er ook voor jou inspiratie tussen deze populairste koolhydraatarme recepten. Of neem eens een kijkje tussen alle andere koolhydraatarme recepten op onze website, we hebben er dan 500 op de Powerslim website staan!