ANJA

 ANJA

“In december 2017 werd ik in het ziekenhuis opgenomen met een hersenvliesontsteking. Na een lang ziekbed en interne revalidatie mocht ik weer naar huis. Door de hoeveelheid medicatie, de bijwerkingen hiervan en het moeizame bewegen nam ik ontzettend toe in gewicht. Stoppen met medicatie was geen optie maar ondertussen zat ik als gevolg van het overgewicht niet meer lekker in mijn vel.

Ik werd door iemand getipt over PS. food & lifestyle. Voordat ik me zou bedenken heb ik meteen een afspraak gemaakt met een coach bij mij in de buurt. Na een lang gesprek met haar, heb ik besloten om te starten met het PS. food & lifestyle programma. Mijn coach gaf mij, mede door haar medische achtergrond, het vertrouwen dat ik op een gezonde manier mijn doel zou gaan bereiken en dat we samen op weg gingen naar een gezonde levensstijl.”

“Ik ben begonnen met het starterspakket. Zo leerde ik veel producten kennen en kon ik volop variëren. Ik had meteen resultaat en dat gaf me vertrouwen. Mijn coach was altijd zo enthousiast dat ik steeds meer begon te geloven dat ik mijn doel echt zou kunnen bereiken. Met het kookboek en de recepten van de site maak ik heerlijke gerechten. Gezond eten ging niet eerder zo gemakkelijk als nu. Mijn nieuwe levensstijl heb ik snel kunnen toepassen en ik houd het prima vol. Ik eet heel gevarieerd en er is voldoende keuze (ook voor vegetariërs). Ook is alles heel eenvoudig toe te passen.
Ik heb nu vijf à zes eetmomenten op een dag waardoor ik voldoende eet. Ik ben nu niet meer zo gefocust op eten. Een regelmatig eetpatroon is echt een leermoment voor me geweest en daar voel ik me prettig bij. Ik ben nu niet meer gefocust op eten. Ik weet binnen welke kaders ik me kan bewegen en dat geeft rust. Ik sta zelfs niet meer op de weegschaal.”

“Tijdens fase 1 is het wekelijkse contact met je coach heel belangrijk. De relatie met je coach is naar mijn mening een hele belangrijke succesfactor. Bij vragen en onzekerheden was er altijd ruimte om dit te bespreken, hierdoor heb ik geen obstakels ervaren tijdens het PS. food & lifestyle programma.

Ik heb het vertrouwen gekregen dat ik weer gewoon kan eten zonder hiervan aan te komen. Door het wekelijkse contact en weegmoment werd dit bevestigd. Ik ben weer van mezelf gaan houden!

Als ik nu in de spiegel kijk, kan ik beter accepteren wat ik heb en ben ik trots op wat ik zie. Ik durf mezelf weer te laten zien!

Toen ik vorig jaar in november bij mijn coach aanklopte zat ik echt in een dip. En nu, een jaar later, voel ik me geweldig! Deze fotoshoot is echt ‘een kerst op de taart’ voor wat ik bereikt heb.”
Ik had mijzelf als doel gesteld om voor mijn 60ste verjaardag 20 kg af te vallen en dat is ruimschoots gelukt! Ook op gewicht blijven gaat me nu al een aantal maanden heel goed af. Mijn gezonde eetpatroon is echt een gewoonte voor me geworden, en ik vind het helemaal niet lastig om me hier aan te houden.”

Meer artikelen

Het verhaal van Erna

Soms ben je moedeloos en baal je enorm van jezelf!

Ik stond weer eens op de weegschaal en werd gewoonweg niet blij van het cijfer dat ik zag. Mijn knop ging om, hier moet ik zo snel mogelijk iets aan veranderen! Ik ben me daarom gaan verdiepen in verschillende leefstijlen, wat zou bij mij passen? Ik kwam uit bij koolhydraatarm. Naar mijn idee kon ik dan toch nog erg lekker eten, alleen moest ik dan het een en ander laten staan. Zou dit me lukken?

Ik slaagde erin om zelf een start te maken met de koolhydraatarme levensstijl, maar een aantal weken later merkte ik dat ik stil bleef staan. Deed ik dan toch iets niet goed?  Na twee weken wilde het niet meer lukken, ik was niet gemotiveerd meer en na 4 weken was ik weer zwaarder dan dat ik was, enorm balen!

De koolhydraatarme levensstijl beviel me eigenlijk goed, maar misschien had ik hier gewoon begeleiding in nodig. En moest ik toch maar iets meer investeren in een NIEUWE IK.

STARTEN WAS DE BESTE KEUZE DIE IK GEMAAKT HEB*

DE VAKANTIEFOTO

“In november 2020 was ik op vakantie, mijn schoonvader maakte daar een foto van me op het strand en toen ik deze zag schrok ik enorm! Ik zag een ongelukkige vrouw en moeder. Ik wist direct dat er iets MOEST veranderen!

Ik had daarvoor al wel eens wat gelezen over PS. food & lifestyle, toen nog PowerSlim, en de dichtstbijzijnde coach maar toen was ik er niet klaar voor! Nu wel, ik ging op zoek en kwam bij mijn PS. food & lifestyle coach Nancy terecht. Ik stuurde een berichtje via de site en binnen no-time was onze eerste kennismaking gepland! Heel eerlijk, ik was sceptisch en gespannen maar ik wist ook dat dit mijn laatste kans was om actie te ondernemen.

Nancy legde alles super uitgebreid uit en gaf mij de tijd om even alles te laten bezinken. Met een starterspakket liep ik de deur weer uit. In dat starterspakket zat een kaartje, met de vraag of ik mijn verhaal wilde delen en kans wilde maken op een fotoshoot. En hier sta ik dan, uitgenodigd op het hoofdkantoor voor een fotoshoot en zelfs bekroond tot campagnemodel!”

EEN NIEUW EN GEZOND EETPATROON

“4 januari startte ik met het PS. food & lifestyle programma, het is de beste keuze die ik in lange tijd gemaakt heb! Ik merkte binnen 2-3 weken al verschil in hoe ik mij voelde en hoeveel meer energie ik kreeg. Iedere week kwam ik een stapje dichterbij mijn doel. Soms ging het even iets minder, maar vaak was dat te herleiden naar stress, hormonen of het tijdstip van de dag.

Ik leerde een gezond eetpatroon aan, met meer eiwitten en minder koolhydraten en zes eetmomenten op een dag. Ik ben zoveel bewuster geworden van wat ik in mijn mond stop, en draai dan ook regelmatig een verpakking om, om het etiket te bekijken.
Twijfelde ik soms over een product of iets op het menu in een restaurant, dan was Nancy maar een appje verwijderd van mij.

Ik zeg maak gewoon een geheel vrijblijvende afspraak bij Mooielijn

WILLEKE

Op de vrijdag in maart voordat wij voor het eerst in de lockdown gingen, had ik een intake gesprek met mijn powerslim coach Erika de vries in Heerenveen

Het intake gesprek was confronterend maar dat was het laatste zetje wat ik nodig had om mijn overtollige kilo’s om te zetten in motivatie om het deze keer wel te laten slagen. Want ook ik had menig afval poging gedaan alleen vond ik dat ik het alleen moest kunnen.

Met mijn powerslim coach kreeg ik het gevoel dat ik er niet alleen voor stond en we dit varkentje gingen wassen. Na het weekend zou ik starten en door de corona maatregelen moest ik thuis werken. Door ‘het nieuwe normaal’ heb ik ook mijn nieuwe eetgewoontes als het nieuwe normaal gaan beschouwen. In de eerste weken vlogen de kilo’s er af. Niet alleen mijn voeding heb ik in deze periode aangepast maar ook ben ik structureel meer gaan bewegen. Nu zijn wij ongeveer 9 maanden verder en ben ik op mijn streef gewicht en heb ik een balans gevonden om op gewicht te blijven.

Mijn powerslimcoach zie ik nog regelmatig zodat ik de balans kan vast houden. Ik ben Erika dankbaar voor haar fijne manier van coachen en de goede tips die ik van haar heb gekregen.