Het verhaal van Erna

Soms ben je moedeloos en baal je enorm van jezelf!

Ik stond weer eens op de weegschaal en werd gewoonweg niet blij van het cijfer dat ik zag. Mijn knop ging om, hier moet ik zo snel mogelijk iets aan veranderen! Ik ben me daarom gaan verdiepen in verschillende leefstijlen, wat zou bij mij passen? Ik kwam uit bij koolhydraatarm. Naar mijn idee kon ik dan toch nog erg lekker eten, alleen moest ik dan het een en ander laten staan. Zou dit me lukken?

Ik slaagde erin om zelf een start te maken met de koolhydraatarme levensstijl, maar een aantal weken later merkte ik dat ik stil bleef staan. Deed ik dan toch iets niet goed?  Na twee weken wilde het niet meer lukken, ik was niet gemotiveerd meer en na 4 weken was ik weer zwaarder dan dat ik was, enorm balen!

De koolhydraatarme levensstijl beviel me eigenlijk goed, maar misschien had ik hier gewoon begeleiding in nodig. En moest ik toch maar iets meer investeren in een NIEUWE IK.

Energiek en geen honger

Na het kennismakingsgesprek bij Erika van MOOIELIJN besloot ik te starten met het programma. Binnen 2 dagen zat ik ook gelijk in de ketose de vetverbranding! Ik voelde me energiek en ik had geen honger wat ook een fijn gevoel gaf. Wekelijks kwam ik bij mijn coach Erika en die zorgde dat ik elke week weer gemotiveerd bleef en me goede tips gaf ! Ik kwam steeds dichter bij mijn doel en ik at nog lekker ook! De producten waren heerlijk en ik had altijd een verzadigd gevoel.

Voor mij was dit de juiste investering in mij zelf!

Vrijblijvende intake

Ben jij ook nieuwsgierig en wil jij ook graag een maatje minder? Samen gaan we aan de slag zodat jij je beter voelt, tevreden met je lichaam en trots bent op jezelf, met een blijvende verandering in jou levenstijl.

Boek dan nu een geheel vrijblijvende intake voor PS food&Lifestyle in en bij aankoop van het Starterspakket van €159,95