HOE HERKEN JE EEN WINTERDIP

HOE HERKEN JE EEN WINTERDIP

De feestdagen zijn allang voorbij maar de winter nog niet. Het is ’s avonds vroeg donker en de temperaturen zijn laag.

Hoe herken je een winterdip? Deze periode kan je echt het gevoel hebben dat je minder energie hebt dan andere dagen. Het is lastiger opstaan en het liefst kruip je hele dagen onder een dekentje op de bank.

Een winterdip kan gepaard gaan met een toegenomen eetlust, trek in zoetigheid en gewichtstoename.

Dit wil je natuurlijk voorkomen. Daarom geven we jou een paar tips om lekkerder in je vel te zitten (én die overtollige centimeters kwijt te raken).

1.    Maak regelmatig een wandeling

De natuur is prachtig, ook in de winter. Trek je warme laarzen en kleren aan en ga naar buiten. De buitenlucht zorgt ervoor dat je kunt ontspannen. Daarnaast draagt regelmatig bewegen bij aan jouw gezonde levensstijl.

2.    Zet jezelf op 1

Leer te luisteren naar je eigen behoeftes. Het is belangrijk om vooral dingen te doen waar JIJ energie van krijgt. Dit kan op meerdere manieren. Je kunt bijvoorbeeld een hobby oppakken waar jij energie van krijgt. Of trakteer jezelf op een voedzame, gezonde maaltijd en zorg goed voor jezelf.

3.    De TC Cryo behandeling

Voor veel mensen geldt dat zij lekkerder in hun vel zitten als ze net die extra centimeters kwijtraken. Je zelfvertrouwen stijgt, je kunt die leuke kleren weer aan en je krijgt meer energie. Je voelt je goed en hierdoor geef je die winterdip geen schijn van kans.

Maar hoe doe je dat eigenlijk?

Met de TC Cryo behandeling kun je maar liefst 3 tot 10 centimeter kwijtraken bij een gemiddelde kuur van 4 behandelingen. Je kunt zelfs kiezen op welke zone jij deze centimeters kwijt wil raken.

Neem bijvoorbeeld de benen, de armen of de buik of zelfs onderkin kunnen we ook behandelingen.

Natuurlijk moet je je lichaam wel een reden geven om het vet te verbranden. De TC Cryo geeft de beste resultaten in combinatie met een gezonde levensstijl. Hierbij kunnen wij je ook helpen met onze 2 methodes PS food&lifestyle of Newfigure

Waar wacht je nog op?

Plan hier je 1e behandeling voor €79 ipv €119 per zone of ga gelijk voor een complete kuur voor 4x €379, of 5x voor €450,  en voel je op je best.