IK WILDE NOG ÉÉN POGING WAGEN. VOOR MEZELF!

IK WILDE NOG ÉÉN POGING WAGEN. VOOR MEZELF!

“Ik heb door de jaren heen van alles en nog wat geprobeerd om weer lekker in mijn vel te zitten, met wisselend succes. Ik wilde nog één poging wagen. Voor mezelf!”

Meer artikelen

Starten met een gezonde levensstijl - 11 tips

Tips voor beginners

Begin jij het nieuwe schooljaar met een gezonde levensstijl? In het begin zal dit even wennen zijn. Nieuwe gewoontes aanleren is namelijk niet makkelijk. Wij geven je een aantal tips zodat jij een goede start kan maken met jouw verantwoorde, nieuwe levensstijl!

Let op je vochtinname

Op hoeveel glazen water zit jij per dag? Tel eens hoeveel glazen water jij dagelijks drinkt. Een groot glas water bevat ongeveer 250 ml. Kom jij dagelijks uit op 1,5 tot 2 liter?

Plannen

Plan je eetmomenten in voor de volgende dag, zo kom je nooit zonder PS. food & lifestyle tussendoortje te zitten en heb je ook niet de behoefte om naar iets ongezonds te grijpen. Naast een dagplanning helpt het velen om in het weekend een weekmenu samen te stellen. Welke avonden heb je weinig tijd? En wanneer heb je een lunch voor onderweg nodig? Door een weekmenu samen te stellen kom je niet voor verrassingen te staan en kun je ervoor zorgen dat je alle boodschappen voor de aankomende week in huis hebt.

Zoek uit wat je lekker vindt

In het begin is een ander eetpatroon misschien lastig en even zoeken, maar al snel leer je steeds meer. Wat zijn jouw favoriete producten? Wat zijn gemakkelijke tussendoortjes voor onderweg? Je wordt er steeds handiger in en je weet straks precies wat je gemakkelijk mee kunt nemen naar je werk of een dagje uit.

Extra groente

Leer jezelf aan om meer groentes te eten. Niet alleen bij de avondmaaltijd maar ook tijdens de lunch en zelfs het ontbijt kun je groente toevoegen aan je maaltijd. Wat dacht je bijvoorbeeld van een roerei met spinazie en champignons om de dag mee te beginnen? Of een lekker meerzaden bolletje waar je extra rucola en rode biet aan toevoegt.

HOE HERKEN JE EEN WINTERDIP

De feestdagen zijn allang voorbij maar de winter nog niet. Het is ’s avonds vroeg donker en de temperaturen zijn laag.

Hoe herken je een winterdip? Deze periode kan je echt het gevoel hebben dat je minder energie hebt dan andere dagen. Het is lastiger opstaan en het liefst kruip je hele dagen onder een dekentje op de bank.

Een winterdip kan gepaard gaan met een toegenomen eetlust, trek in zoetigheid en gewichtstoename.

Dit wil je natuurlijk voorkomen. Daarom geven we jou een paar tips om lekkerder in je vel te zitten (én die overtollige centimeters kwijt te raken).

1.    Maak regelmatig een wandeling

De natuur is prachtig, ook in de winter. Trek je warme laarzen en kleren aan en ga naar buiten. De buitenlucht zorgt ervoor dat je kunt ontspannen. Daarnaast draagt regelmatig bewegen bij aan jouw gezonde levensstijl.

2.    Zet jezelf op 1

Leer te luisteren naar je eigen behoeftes. Het is belangrijk om vooral dingen te doen waar JIJ energie van krijgt. Dit kan op meerdere manieren. Je kunt bijvoorbeeld een hobby oppakken waar jij energie van krijgt. Of trakteer jezelf op een voedzame, gezonde maaltijd en zorg goed voor jezelf.

3.    De TC Cryo behandeling

Voor veel mensen geldt dat zij lekkerder in hun vel zitten als ze net die extra centimeters kwijtraken. Je zelfvertrouwen stijgt, je kunt die leuke kleren weer aan en je krijgt meer energie. Je voelt je goed en hierdoor geef je die winterdip geen schijn van kans.

Maar hoe doe je dat eigenlijk?

Met de TC Cryo behandeling kun je maar liefst 3 tot 10 centimeter kwijtraken bij een gemiddelde kuur van 4 behandelingen. Je kunt zelfs kiezen op welke zone jij deze centimeters kwijt wil raken.

Neem bijvoorbeeld de benen, de armen of de buik of zelfs onderkin kunnen we ook behandelingen.

Natuurlijk moet je je lichaam wel een reden geven om het vet te verbranden. De TC Cryo geeft de beste resultaten in combinatie met een gezonde levensstijl. Hierbij kunnen wij je ook helpen met onze 2 methodes PS food&lifestyle of Newfigure

Waar wacht je nog op?

Plan hier je 1e behandeling voor €79 ipv €119 per zone of ga gelijk voor een complete kuur voor 4x €379, of 5x voor €450,  en voel je op je best.

LATEN WE DEZE BIJZONDERE TIJD OMBUIGEN NAAR POSITIVITEIT.

Laten we deze bijzondere tijd ombuigen naar positiviteit en er ook persoonlijk sterker uitkomen… door trots te zijn op hoe we ons hier doorheen slaan, hoe we families en vrienden bij elkaar houden en vooral op onze eigen discipline om óók nog goed voor onszelf te zorgen. Want zeg nou zelf, als je fijn in je vel zit kun je alles aan!

Om iedereen een hart onder de riem te steken nodig ik je uit om mee te doen aan de nieuwjaarschallenge! Als je meedoet krijg je de eerste ontbijtbox twv € 30 gratis, een super leuke scheurkalender van 365 dagen met veel tips recepten en quotes! En bij 5 kilo gewichtsverlies krijg je zelfs een TCC Cryo-behandeling twv € 99,95!

Tevens is er de mogelijkheid dat ik je vanaf 1 januari online ondersteun.

Let op: deze actie is geldig tot en met 28 februari 2021!

“Ik zat niet lekker in mijn vel. Met een heupaandoening – en ondertussen 2 kunstheupen – is overgewicht geen goed idee. Het belemmert me niet alleen in het bewegen, maar ook in het kunnen kopen van leuke kleren en zeker ook in mijn zelfbeeld. Overgewicht – als dat er al heel lang is – kan ook dienen als een soort camouflage; je kunt je er achter verstoppen.

Ik heb door de jaren heen van alles en nog wat geprobeerd om weer lekker in mijn vel te zitten, met wisselend succes. Tot ik vorige zomer een kennis zag. Ik had haar al even niet gezien en herkende haar bijna niet; wat zag ze er blij uit en goed in haar vel!

In de maanden die volgden realiseerde ik me dat ik zo klaar was met mijn levensstijl. Ik was er klaar voor om er wat mee te doen. Ik wilde nog één poging wagen. Voor mezelf. Ik verzamelde al mijn moed bij elkaar en maakte een afspraak bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt

Monique heeft alles goed uitgelegd. Wat me zo aansprak is dat PowerSlim lijkt op gewoon eten, zo kon ik mee blijven eten met mijn man en twee zoontjes van 11 en 13. Het geeft verder veel mogelijkheden, maar ook de structuur van geregeld eten vind ik fijn. En daarnaast is het ook gewoon erg lekker. De mooie kookboeken helpen hierbij. En het is natuurlijk een kwestie van smaak, maar die tussendoortjes zijn zo lekker. Mijn favoriete product is de melkchocolade chunk: een soort KitKat, heerlijk!

Ik vond het erg spannend om een doel te bepalen. De vraag bleef: zou het überhaupt wel lukken of zou ik weer teleurgesteld worden? Na een paar weken durfde ik voorzichtig een doel te stellen. Het is me uiteindelijk gelukt om mijn doel ruimschoots te behalen! Ik ben zo ongelofelijk blij en trots dat het me is gelukt. Nadat ik het mijn man en beste vriendin had laten weten ben ik een heel grote bos bloemen voor mezelf gaan kopen. Ik heb er ruim een half jaar over gedaan. Het zou sneller kunnen, maar wegens mijn handicap heb ik niet de mogelijkheid om intensief erbij te gaan sporten. Maar het is prima zo. Op deze manier heb ik ook kunnen wennen aan een nieuwe manier van eten.

Monique is een grote steun geweest hierbij. Ze gaf me op de juiste momenten de peptalk die ik nodig had of informatie om het inzicht te krijgen wat ik nodig had. Bijvoorbeeld het voorbeeld van hoe een kilo spieren eruit ziet en hoe een kilo vet eruit ziet zal ik nooit meer vergeten. Soms zit het in nuances, welke groente kun je het beste nemen en waarom. En ook de hoeveelheden, daar zit soms de valkuil: ook al is het goede voeding wat je kiest, hoeveel“Ik ben zo blij dat ik dit heb gedaan en dat het me is gelukt. Dit is echt voor mij!heden doen er toe. Dit helpt echt en dit pas ik ook nu nog toe.

Het gaat om bewuste keuzes maken: waar zitten koolhydraten in, hoeveel en welke keuzes maak ik daar in. Het helpt dat mijn lichaam eerder ook al niet goed tegen suiker kon. Dit is nu nog sterker. Dus snoep of andere dingen waar heel veel suiker in zit hoef ik ook niet, ik word er letterlijk misselijk van.”

In de stoel bij de visagist vertelt Kitty ons dat ze in de week dat de lockdown in ging, gestart is met het PowerSlim programma. “Ik heb heel veel collega’s sinds maart dus al niet meer gezien. Soms krijg ik dan ook complimentjes dat ik er goed uit zie, als ze me een keer in een online call zien.” Kitty is lekker op haar gemak en laat alles over aan de visagiste. “Ik heb geen voorkeur voor mijn haar of make-up, doe maar wat jij mooi vindt.” Dat is goed uitgepakt, wat een prachtig resultaat! We zien een stralende Kitty voor de camera verschijnen.

“Ik ben zo blij dat ik dit heb gedaan en dat het me is gelukt. Dit is echt voor mij! Dit ga ik ook vasthouden voor de rest van mijn leven, ik weet het zeker. Ik kan me ook veel makkelijker bewegen en hier ben ik zo blij mee, dat was voor mij het belangrijkste. En natuurlijk ben ik blij dat ik eindelijk mijn kleren in een gewone kledingzaak kan kopen. Leuke kleren kun je echter overal wel kopen, maar je gezondheid en je lekker in je vel voelen is onbetaalbaar.”