SUPP24 60ML SHOT SUPPLEMENTEN

SUPP24 60ML SHOT SUPPLEMENTEN

NIEUW BIJ MOOIELIJN! SUPP24

Omdat wij van een gezonde levensstijl houden.Verminderen en voorkomen van rimpels, voedt de huid van binnenuit met Skin Collagen, aangezien ons lichaam de meeste vitaminen niet zelf kan aanmaken, moeten we deze op een andere manier binnen krijgen.

Jouw dagelijkse beautyshot nu bij ons te verkrijgen! Alles in 1 drankje:

  • Zorgt voor een soepele en vitale huid
  • Vertraagt de veroudering van je huid
  • Sterkere nagels en gezonder haar
  • Ondersteunt bij huidproblemen
  • Bevat 10 gram marine collageen* Bevat maar liefst 100 mg hyaluronzuur
  • Boordevol vitamines en mineralen
  • Elke dag 1 kant en klare shot gedurende 60 dagen voor een maximaal resultaat!

Meer artikelen

Starten met een gezonde levensstijl - 11 tips

Tips voor beginners

Begin jij het nieuwe schooljaar met een gezonde levensstijl? In het begin zal dit even wennen zijn. Nieuwe gewoontes aanleren is namelijk niet makkelijk. Wij geven je een aantal tips zodat jij een goede start kan maken met jouw verantwoorde, nieuwe levensstijl!

Let op je vochtinname

Op hoeveel glazen water zit jij per dag? Tel eens hoeveel glazen water jij dagelijks drinkt. Een groot glas water bevat ongeveer 250 ml. Kom jij dagelijks uit op 1,5 tot 2 liter?

Plannen

Plan je eetmomenten in voor de volgende dag, zo kom je nooit zonder PS. food & lifestyle tussendoortje te zitten en heb je ook niet de behoefte om naar iets ongezonds te grijpen. Naast een dagplanning helpt het velen om in het weekend een weekmenu samen te stellen. Welke avonden heb je weinig tijd? En wanneer heb je een lunch voor onderweg nodig? Door een weekmenu samen te stellen kom je niet voor verrassingen te staan en kun je ervoor zorgen dat je alle boodschappen voor de aankomende week in huis hebt.

Zoek uit wat je lekker vindt

In het begin is een ander eetpatroon misschien lastig en even zoeken, maar al snel leer je steeds meer. Wat zijn jouw favoriete producten? Wat zijn gemakkelijke tussendoortjes voor onderweg? Je wordt er steeds handiger in en je weet straks precies wat je gemakkelijk mee kunt nemen naar je werk of een dagje uit.

Extra groente

Leer jezelf aan om meer groentes te eten. Niet alleen bij de avondmaaltijd maar ook tijdens de lunch en zelfs het ontbijt kun je groente toevoegen aan je maaltijd. Wat dacht je bijvoorbeeld van een roerei met spinazie en champignons om de dag mee te beginnen? Of een lekker meerzaden bolletje waar je extra rucola en rode biet aan toevoegt.

HOE HERKEN JE EEN WINTERDIP

De feestdagen zijn allang voorbij maar de winter nog niet. Het is ’s avonds vroeg donker en de temperaturen zijn laag.

Hoe herken je een winterdip? Deze periode kan je echt het gevoel hebben dat je minder energie hebt dan andere dagen. Het is lastiger opstaan en het liefst kruip je hele dagen onder een dekentje op de bank.

Een winterdip kan gepaard gaan met een toegenomen eetlust, trek in zoetigheid en gewichtstoename.

Dit wil je natuurlijk voorkomen. Daarom geven we jou een paar tips om lekkerder in je vel te zitten (én die overtollige centimeters kwijt te raken).

1.    Maak regelmatig een wandeling

De natuur is prachtig, ook in de winter. Trek je warme laarzen en kleren aan en ga naar buiten. De buitenlucht zorgt ervoor dat je kunt ontspannen. Daarnaast draagt regelmatig bewegen bij aan jouw gezonde levensstijl.

2.    Zet jezelf op 1

Leer te luisteren naar je eigen behoeftes. Het is belangrijk om vooral dingen te doen waar JIJ energie van krijgt. Dit kan op meerdere manieren. Je kunt bijvoorbeeld een hobby oppakken waar jij energie van krijgt. Of trakteer jezelf op een voedzame, gezonde maaltijd en zorg goed voor jezelf.

3.    De TC Cryo behandeling

Voor veel mensen geldt dat zij lekkerder in hun vel zitten als ze net die extra centimeters kwijtraken. Je zelfvertrouwen stijgt, je kunt die leuke kleren weer aan en je krijgt meer energie. Je voelt je goed en hierdoor geef je die winterdip geen schijn van kans.

Maar hoe doe je dat eigenlijk?

Met de TC Cryo behandeling kun je maar liefst 3 tot 10 centimeter kwijtraken bij een gemiddelde kuur van 4 behandelingen. Je kunt zelfs kiezen op welke zone jij deze centimeters kwijt wil raken.

Neem bijvoorbeeld de benen, de armen of de buik of zelfs onderkin kunnen we ook behandelingen.

Natuurlijk moet je je lichaam wel een reden geven om het vet te verbranden. De TC Cryo geeft de beste resultaten in combinatie met een gezonde levensstijl. Hierbij kunnen wij je ook helpen met onze 2 methodes PS food&lifestyle of Newfigure

Waar wacht je nog op?

Plan hier je 1e behandeling voor €79 ipv €119 per zone of ga gelijk voor een complete kuur voor 4x €379, of 5x voor €450,  en voel je op je best.

LATEN WE DEZE BIJZONDERE TIJD OMBUIGEN NAAR POSITIVITEIT.

Laten we deze bijzondere tijd ombuigen naar positiviteit en er ook persoonlijk sterker uitkomen… door trots te zijn op hoe we ons hier doorheen slaan, hoe we families en vrienden bij elkaar houden en vooral op onze eigen discipline om óók nog goed voor onszelf te zorgen. Want zeg nou zelf, als je fijn in je vel zit kun je alles aan!

Om iedereen een hart onder de riem te steken nodig ik je uit om mee te doen aan de nieuwjaarschallenge! Als je meedoet krijg je de eerste ontbijtbox twv € 30 gratis, een super leuke scheurkalender van 365 dagen met veel tips recepten en quotes! En bij 5 kilo gewichtsverlies krijg je zelfs een TCC Cryo-behandeling twv € 99,95!

Tevens is er de mogelijkheid dat ik je vanaf 1 januari online ondersteun.

Let op: deze actie is geldig tot en met 28 februari 2021!