WAT BEN IK TROTS OP CHANTAL NIEMAN.

WAT BEN IK TROTS OP CHANTAL NIEMAN.

De afgelopen jaren kwamen de kilo’s er langzaam aan bij. Net voor de zomer 2020 kwam het punt dat ik er helemaal klaar mee was. Mijn kleding paste niet meer en ik was diep ongelukkig met hoe ik eruit zag. Het allerergste vond ik mijn buik. Ik wilde afvallen, maar ik had daar wel hulp bij nodig.

ia Social Media zag ik berichten over PowerSlim. Na de vele positieve ervaringen gelezen te hebben, ging ik op zoek naar een PowerSlim coach bij mij in de buurt.

Erika de Vries gediplomerd Powerslim CoachBij Mooie Lijn ontmoette ik mijn coach Erika en daar ben ik nog steeds heel erg dankbaar voor. Vanaf de eerste ontmoeting voelde ik mij begrepen en op mijn gemak. Tijdens ons gesprek werd ik wel met mijn neus op de feiten gedrukt; ik had een heel verkeerd eetpatroon!

Samen hebben we een plan gemaakt; ik wilde 15 kilo afvallen in 3 maanden. De dag erna ben ik meteen begonnen.

Ik haalde meerdere keren per week chocolade en snoep en dan at ik alles in 1 keer op. ’s Avonds nam ik veel te grote porties en de rest van de dag at ik dan bijna niets.

De eerste 2 weken vond ik het zwaarste. Ik moest echt afkicken van suiker en wennen aan de meerdere en kleinere maaltijden. Ook ben ik in die periode elke dag stevige wandelingen gaan maken. Dit doe ik nog steeds, maar niet meer elke dag.

De producten van PowerSlim zijn lekker, vooral de muesli en de melkchocoladereep. De chocoladereep nam ik ’s avonds altijd als laatste tussendoortje. Dat heeft mij erg geholpen om niet in de verleiding te komen gewone chocoladerepen te halen.

Per week zag ik hPowerslim coach Erika de Vrieset resultaat van mijn inspanningen en daar was ik zo trots op! Mijn PowerSlim coach Erika was net zo enthousiast over de resultaten! Binnen 3 maanden had ik mijn doel bereikt! Daarna ben ik op eigen kracht verder gegaan en ik ben nu in totaal 18 kilo afgevallen.

Ik volg nu nog steeds een koolhydraatarm dieet en dat bevalt me zeer goed. Ik neem af en toe echt nog wel een gebakje, maar ik merk dat ik er eigenlijk geen behoefte aan heb. Ik ben afgekickt van suiker en ik zit super in mijn vel!