WILLEKE

WILLEKE

Op de vrijdag in maart voordat wij voor het eerst in de lockdown gingen, had ik een intake gesprek met mijn powerslim coach Erika de vries in Heerenveen

Het intake gesprek was confronterend maar dat was het laatste zetje wat ik nodig had om mijn overtollige kilo’s om te zetten in motivatie om het deze keer wel te laten slagen. Want ook ik had menig afval poging gedaan alleen vond ik dat ik het alleen moest kunnen.

Met mijn powerslim coach kreeg ik het gevoel dat ik er niet alleen voor stond en we dit varkentje gingen wassen. Na het weekend zou ik starten en door de corona maatregelen moest ik thuis werken. Door ‘het nieuwe normaal’ heb ik ook mijn nieuwe eetgewoontes als het nieuwe normaal gaan beschouwen. In de eerste weken vlogen de kilo’s er af. Niet alleen mijn voeding heb ik in deze periode aangepast maar ook ben ik structureel meer gaan bewegen. Nu zijn wij ongeveer 9 maanden verder en ben ik op mijn streef gewicht en heb ik een balans gevonden om op gewicht te blijven.

Mijn powerslimcoach zie ik nog regelmatig zodat ik de balans kan vast houden. Ik ben Erika dankbaar voor haar fijne manier van coachen en de goede tips die ik van haar heb gekregen.