Bioslimming Body Wrap

Bioslimming verbrandt vet, vermindert cellulite en verstevigt de huid

Wetenschappelijk bewezen Body Wrap

wetenschappelijk bewezen body wrap

Bioslimming body wrap

Bioslimming de enige wetenschappelijk bewezen body wrap die echt werkt! Bioslimming verbrandt vet, vermindert cellulite en verstevigt de huid. Deze body wrap geeft zichtbaar en langdurig resultaat vanaf de eerste behandeling. Bioslimming onderscheidt zich van de traditionele body wraps door het gebruik van natuurlijke ingrediënten (zonder Parabenen), de eenvoudige behandelingsmethode en de uitstekende resultaten. Daarnaast heeft het een uitstekende hydraterende en huid verstevigende werking. De Bioslimming body wrap vermindert aanzienlijk cellulitis, stimuleert gewichtsverlies en verbrandt calorieën. Op unieke wijze gebruikt Bioslimming beide thermale componenten (koud & warm) in de combinatie met verschillende plantenextracten, hoge cafeïne concentraties, essentiële oliën en algen extracten.

Zoekresultaten Webresultaten Home • Bioslimming • Nederland & Belgiëbioslimming.nl Bioslimming Active wrap is ook in 2020 bekroond voor allerbeste anti-cellulite & beste lichaamsbehandeling

De revolutie in Body wraps

Bioslimming Body Wrap zorgt voor aanzienlijke vermindering van cellulitis (47%) en lipolyse (vetverbranding) in de tweede huidlaag. In tegenstelling tot traditionele Body wraps worden er geen wikkels gebruikt. Dat maakt de Bioslimming behandeling aangenaam voor u. De bindweefselmassage waarmee de gels worden aangebracht vermindert cellulitis, breekt vetten af en stimuleert het lymfesysteem om afvalstoffen te verwijderen. De resultaten zijn direct en langdurig zichtbaar.

Gericht op cellulitis en vetophopingen

Het unieke van de Bioslimming body wrap is het gebruik van actieve ingrediënten ‘thermo agents’. Het samenwerken van kou en warmte stimuleren het onttrekken van vocht in de haarvaten en de absorptie van vetzuren. Dit zorgt ervoor dat de ”sinaasappelhuid“ verdwijnt.
98% van de vrouwen zagen enorme vermindering van de cellulitis in slechts twee weken.
100% van de vrouwen hebben centimeters verloren bij hun taille en buik na de eerste behandeling.

De resultaten

  • Vermindering van cellulitis & centimeters
  • Versnelt gewichtsverlies
  • Veroorzaakt lipolyse en vetverbranding in de tweede huidlaag
  • Elimineert afvalstoffen
  • Vermindert de zichtbaarheid van spataderen en striae
  • Voorkomt rode en blauwe spider neavies
  • Vermindert gevoel van zware benen
  • Verbetert bloedcirculatie en vetverbranding

De behandeling

De behandeling duurt ca. 60 minuten.

Eerst wordt uw lichaam op diverse punten gemeten en vervolgens wordt de eerste gel (Detox Base) aangebracht. Een unieke formule combineert plantenextracten, etherische oliën en algen extracten. De tweede gel (Active Slim Gel of Active Slim Cream) wordt goed in gemasseerd en bedekt met folie. U zult het nu op de behandelde gebieden wat warmer krijgen en het is tijd om even lekker 30-40 minuten te ontspannen.
Na dit half uurtje wordt de folie verwijdert en wordt de laatste gel (Ultra Slim Effect) aangebracht. Een stevige bindweefselmassage op de behandelde gebieden en u zult merken dat u het wat kouder krijgt. De behandeling werkt 12 uur door, dus het kan zijn dat u gedurende de dag nog wat rillerig bent.

Geweldige resultaten al na 1 behandeling! Wilt u het maximale resultaat behalen, dan raden wij u 5- 6 behandelingen binnen 4 weken aan. Je voelt je lichter, de huid is strakker en veel gladder.

Belangrijk

De dag van de behandeling mag u op de te behandelen lichaamsdelen geen bodylotion gebruiken.
Het is verstandig om het lichaam de dag van de behandeling te scrubben om zo de dode huidcellen te verwijderen, zodat de producten beter opgenomen kunnen worden.
Tot 4 uur na de behandeling mag u niet douchen.

Bioslimming is de enige wetenschappelijk bewezen Body Wrap.