Vet verliezen | Heerenveen | Vet bevriezen

TC CRYO

DIRECT AAN DE SLAG MET HET VERBETEREN VAN UW FYSIEKE EN MENTALE CONDITIE.

Wij doen dat door middel van een modulair systeem. We kennen drie aandachtsgebieden in het traject en u kunt zelf bepalen op welke wijze en hoeveel aandacht er aan elk van die gebieden geschonken wordt. Tijdens een uitgebreide intake wordt met u de te volgen weg naar fitter zijn besproken. Wij willen veel van u weten. Natuurlijk nemen we u letterlijk de maat door middel van verschillende weeg- en meetmethodes. We willen van u weten of u contra-indicaties heeft, wat uw eet- en bewegingspatroon is en wat u zelf als realistische te behalen doelen ziet in relatie tot het door gewenste gewichtsverlies en het wegwerken van de ongewenste figuurverstorende vetlaagjes. In overleg met uw coach wordt dan besproken wat voor u de manier is om tijdens een traject van 4 tot 8 weken de door u gestelde doelen te behalen. U kunt dit traject zo vaak volgen als nodig en/of wenselijk is.

THERMO CONTRAST THERAPIE (TCT)

TCT is de moderne variant van de wisselbaden-therapie, die al duizenden jaren wordt toegepast. De therapie zorgt voor herhaaldelijke vasodilatatie (vaatverwijding) en vasoconstrictie (vaatsamentrekking) en activeert daarmee de werking van de vaten en de doorbloeding van het weefsel. Hierdoor worden voedingsstoffen sneller aangevoerd naar het weefsel en afvalstoffen sneller afgevoerd.

MOOIE RESULTATEN 

Nu ook 2 zones binnen een uur te behandelen!

Mooie resultaten bij ons in de salon!
Met behulp van de TCCryo wrap en op je voeding letten!

Cryolipolyse producten

DE TC CRYO

Ten behoeve van de wellness sector heeft TCS de TC Cryo ontwikkeld. De machine schakelt in slechts 6 sec. over van + 6° C naar + 41° C. Dit is uiterst snel en effectief.

Ook 2 zones binnen een uur mogelijk met onze nieuwe Cryo XL

Hoe lang warmte en koude toegevoerd worden, kan met de TC CRYO geheel aan de eisen voor uw situatie worden aangepast en computergestuurd worden geregeld. De koude en warmte worden overgebracht door middel van wraps die op het te behandelen lichaamsdeel worden aangebracht. Er zijn verschillende soorten cryo behandelingen en in alle gevallen geldt dat periodes van afkoeling worden gecombineerd met (korte) periodes van opwarming. De afwisseling is nodig omdat de huid bij blootstelling aan koude het lichaam begint te isoleren. Door tussendoor korte periodes te verwarmen zetten we de isolatie stop en de haarvaten weer open, zodat de volgende koude fase van de behandeling weer optimaal resultaat heeft.

De TC Cryo biedt ook behandelmethoden voor:

 • Cellulite
 • Lymfoedeem
 • Lipoedeen

Werking Cryolipolyse Heerenveen

De dikte van de onderhuidse vetlaag boven de spieren, kan door gezonde voeding en lichaamsbeweging worden verminderd. Het vet dat we daar kunnen verbranden is bruin vet. We slaan echter ook overtollige energie op in de vorm van wit vet, dat zonder omzetting in bruin vet niet te verbranden is. Met TC Lipolyse (Thermo Contrast Lipolyse) wordt de huid en het onderliggende vet- en spierweefsel gekoeld tot 6 graden Celsius. De spieren willen het lichaam op temperatuur houden (37 graden Celsius) en gaan daarom rillen om warme te produceren. Daarbij komt het hormoon Irisin vrij. Dit lichaamseigen hormoon zet het bruine vet aan tot verbranding, zodat het lichaam op temperatuur blijft. Hierdoor neemt het volume van het bruine vet af. Daarnaast heeft Irisin de eigenschap dat het de aanmaak van nieuwe witte vetcellen remt. Hierdoor heeft een behandeling een langer doorwerkend effect. Een ander effect van het toevoeren van koude is dat de lever het lichaamseigen hormoon FGF21 begint te produceren. 

 

Dit hormoon helpt om insuline beter te laten functioneren. Dit is belangrijk omdat deze drie factoren gezamenlijk het witte vet beginnen om te zetten in bruin vet dat vervolgens kan worden verbrand. Zo kunnen we dus tijdens een behandelreeks de witte vetlaag aanpakken én verminderd de lichaamsomvang van het behandelde probleemgebied omdat we het bruine vet verbranden. Aangezien de huid een uitstekende isolerende werking heeft wordt in afwisseling met de koude tussendoor ook gedurende korte tijd warmte toegevoerd (41 graden Celsius). De warmte heeft tot effect dat de bloedvaten open gaan staan waardoor de huid niet langer in isolatiemodus staat. Daardoor heeft de volgende koude sessie weer optimaal resultaat. De veilige ondergrens van 6 graden wordt aangehouden omdat een lagere temperatuur geen beter resultaat geeft en dus niet nodig is. De methode is veilig en er is dus geen sprake van bevriezen. De medisch gecertificeerde apparatuur controleert dat continu.

Wanneer u een cryolipolyse behandeling in kuurverband boekt ontvangt u een mooie korting

 

 

De TC Cryo biedt behandelmethoden voor:

 • Gericht afvallen op specifieke plaatsen
 • Met alleen een kuur kan 3 tot 10 cm omvangsverlies gerealiseerd worden. In combinatie met meer bewegen en de juiste voeding kan dit oplopen tot 12 cm (buikomvang).
 • Veilige temperaturen; 6° C, dus geen vriezen!
 • Behandeling van grote oppervlaktes m.b.v. speciale wraps.
 • Twee zones tegelijkertijd behandelen d.m.v. twee wraps.
 • Versneld afvoeren van afvalstoffen en snel omvangverlies d.m.v. Thermo Contrast Therapie

 

VOORDELEN CRYOLIPOLYSE HEERENVEEN

 • Slanker zonder operatie:

De behandeling is snel, effectief, veilig en pijnloos. Zonder injecties, operaties, of herstelperiode. Deze nieuwe techniek maakt het mogelijk vet op specifieke plaatsen als buik, taille (love handles) bovenbenen (zadeltassen) en rug gericht te behandelen zonder weefsel te beschadigen.

 • Egaal en blijvend resultaat:

De TC Cryo zet wit vet om in bruin vet, dat vervolgens wordt verbrand. In combinatie met sporten en gezonde voeding wordt de vetafname nog vele malen versterkt, en zal het blijvend zijn.

 • Geen herstel periode:

Afhankelijk van het lichaamsdeel kan enkel met de TC Cryo al 3 tot 10 cm vermindering van de omvang gerealiseerd worden. Na de behandeling is geen hersteltijd nodig en kunt u gewoon uw dagelijkse werkzaamheden voortzetten. Met toevoeging van een gezonder leefpatroon zien we resultaten van 20+ centimeters omvangsverlies! (buikomvang).

 • Medische certificatie TC CRYO:

 1. Medisch gecertificeerd
 2. 100% veilig
 3. 100% Nederlands product

Bijna iedereen kan worden behandeld daar er vrijwel geen contra-indicaties zijn.

 • Veilige temperaturen

Veilige, gecontroleerde temperatuur; geen vriezen! De veiligste manier om centimeters te verliezen op uw “probleem” zones. De TC CRYO schakelt in slechts 6 sec. over van + 6° C naar + 41° C voor een snelle en effectieve wisselbadentherapie. De afwisseling zorg ervoor dat de isolatie van de huid tijdens de behandeling wordt doorbroken zodat de volgende koude fase optimaal resultaat oplevert.


CONTACT OPNEMEN

Wil je weten of ik iets voor jou kan betekenen neem dan contact met mij op.