GEZONDE LEEFSTIJL SNEEK

MET PS. FOOD & LIFESTYLE ZET JE DE EERSTE STAP NAAR JOUW NIEUWE, GEZONDE IK

Jezelf goed voelen, bruisen van energie en trots zijn op je spiegelbeeld gaat veel verder dan een getal op de weegschaal. In Sneek, IJlst, Oppenhuizen, Offingawier, Loënga en IJsbrechtum ben ik er om jou te begeleiden naar een gezondere levensstijl. Samen maken we van jouw levensstijlverandering een succes, aangepast op jouw unieke behoeften en wensen.

Samen sterk

Samen werken we aan een leven waarin jij je gelukkig voelt met je lichaam en trots bent op jezelf. PS. food & lifestyle is meer dan een dieet; het is een tool om je leven langdurig te veranderen. Onder mijn begeleiding doorloop je het programma stap voor stap, en leer je hoe je een gezonde levensstijl blijvend integreert in je dagelijks leven.

Jouw Resultaten, onze focus

Elke week bespreken we jouw voortgang en leer je alles over een gezonde leefwijze, compleet met praktische tips. Ik begeleid je niet alleen naar je streefgewicht, maar help je ook dit gewicht te behouden.

Geen jojo-effect, maar duurzaam resultaat

Je dagelijkse menu wordt volledig afgestemd op wat jij nodig hebt en lekker vindt. PS. food & lifestyle zorgt voor een eiwitrijk en koolhydraatarm eetpatroon, waardoor je vet verliest, maar je spiermassa behoudt. Dit helpt je metabolisme hoog te houden en het jojo-effect te voorkomen.

De voordelen van PS. Food & Lifestyle in Sneek:

 
  • Een persoonlijk stappenplan afgestemd op jou
  • Wekelijkse, gepersonaliseerde menu's
  • Begeleiding door een gecertificeerde coach
  • Eiwitrijke, koolhydraatarme voeding
  • Behoud van spiermassa en geen jojo-effect
  • Langdurige gedragsverandering voor een gezonde levensstijl

WILLEKE:

“Het intake gesprek was confronterend maar dat was het laatste zetje wat ik nodig had”

Ervaar het zelf:

  • Uitgebreide intake: We starten met een diepgaand gesprek om jouw doelen en wensen te begrijpen.
  • Wekelijkse consulten: Tijdens deze consulten bespreken we je voortgang, krijg je advies en neem je producten mee die bij je passen.
  • Gewichtsverlies en meer: Ontdek de positieve veranderingen in je leven en leer hoe je eventuele uitdagingen het hoofd biedt.
  • Handige app: Blijf verbonden, bestel producten en volg je persoonlijke plan via onze app.

Wat kost het?

De kosten van PS. food & lifestyle variëren per persoon. Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en geeft je een duidelijk beeld van de verwachte kosten. Een starterspakket met alles wat je nodig hebt voor de eerste week is ook inbegrepen.

Locatie Sneek

Hegedijk 2
8601 ZR
Sneek

06884231

info@mooielijn.nl

 

Begin jouw reis vandaag nog!

Benieuwd hoe PS. food & lifestyle jou kan helpen? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en start jouw weg naar een gezonder en gelukkiger leven.

– Liefs, Erika