NewFigure 2020

Succesvol afvallen met NewFigure in 2020

We gaan 2020  goed beginnen.

De eerste 50 euro krijgt u alvast van mij.

Plan een intake in t.w.v. € 50 voor Januari,
(de agenda loop alweer aardig vol!)

✔Persoonlijk dieetplan i.c.m amino
✔voedingssupplementen.
✔Medisch verantwoord.
✔Vergoeding mogelijk door uw zorgverzekeraar.
✔Geen honger gevoel.
✔energieverhogend.
✔Geen shakes of maaltijdvervangers.
✔Verhoogde vetmassa verbranding.
✔Behoud van spiermassa.

Neem contact op en maak een goede start in 2020

AFSLANKEN MET NEWFIGURE

Gezond eten in combinatie met Amino supplementen

Mooielijn is nu ook met het NewFigure dieet gestart om nog meer variatie aan te bieden in gezond en veilig afvallen. Dit dieet komt wat dichter naast de schijf van 5 te staan. NewFigure is een afslankmethode van gezond eten in combinatie met amino voedingssupplementen. Daarbij gebruikt u ook de Total Body Cleanse, een kruiden/mineralenpreparaat die het afvallen ondersteunt. De eerste dag van iedere week is een appeldag (ontslakkingsdag). Ontslakken of ontgiften is nodig om alle afvalstoffen die zich in het vet- en bindweefsel hebben opgeslagen uit het lichaam te onttrekken. Dit is noodzakelijk, anders kan het lichaam geen vet verbranden. Deze appeldag duurt tot 14.00 uur, hierna neemt u een drinkbouillon. ’s Avonds mag u normaal eten. De appels mogen ook vervangen worden door ananas.

Persoonlijk dieetplan

Bij NewFigure kunnen we iedereen begeleiden met afvallen, van licht overgewicht tot obesitas. Wij maken een programma op maat! Je dieetplan wordt gemaakt op basis van de lichaamsscan, je leefpatroon, je streefgewicht en eventuele medische complicaties. Door de combinatie van lekkere en gezonde maaltijden, met ontbijt, lunch ,diner en snacks, en supplementen, val je af zonder honger of verlies van spiermassa. Je dieet is goed inpasbaar in een gezinssituatie omdat je tijdens het diner gewoon mee kan eten. Deze afslankmethode kun je naar eigen keuze in de praktijk van Mooielijn volgen maar ook online want niet iedereen heeft tijd om wekelijks of  2wekelijks te komen wegen. Daarom heeft NewFigure bij Mooielijn ook een online dieetmethode, met persoonlijke begeleiding op afstand. Ben je bekend met de NewFigure methode, dan kan je ook met het thuisprogramma zonder actieve begeleiding volgen. De toegestane levensmiddelenlijst en alle tips & trucks om het afvallen een succes te maken krijgt u van uw coach bij de gratis intake.

Zorgverzekering handig om te weten

NewFigure word meestal gedeeltelijk gedekt door de basisverzekering van alle zorgverzekeraars, je krijgt een vergoeding voor de eerste drie behandeluren per kalenderjaar dat is ongeveer 12 bezoeken aan NewFigure. Check hiervoor de polisvoorwaarden van je (aanvullende) zorgverzekeraars, zoals CZ en De Friesland vergoeden pas na een voorschrift van de arts. NewFigure stuurt je aan het eind de notaspecificatie toe, zodat je deze naar je zorgverzekeraar kunt sturen. Als je de notaspecificatie tussentijds wilt ontvangen, krijg je een overzicht tot de laatste betaalde afspraak. Als je de online methode volgt kan je zelf de notaspecificatie uitprinten.

Kijk voor het complete verhaal over NewFigure op de website van Newfigure.com.

Bel mij terug

Als u een vraag heeft die u snel beantwoord wilt hebben vul dan dit formulier in.