Wat is PowerSlim?

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld programma om op een eenvoudige, gezonde en lekkere wijze gewicht te verliezen. De nadruk ligt op het je eigen maken van een gezonde levensstijl onder wekelijkse begeleiding van je coach.

Wanneer is het moment om met PowerSlim te beginnen?

Nu is het moment! Anders was je niet op deze website terecht gekomen! Pak op een prettige manier de controle terug over je eet- en leefpatroon met als eindresultaat een lichaam waar je je weer prettig in voelt
Afvallen met Powerslim met Hulp van Erika de Vries

Voordelen

  • Persoonlijke begeleiding
  • Een voedingsschema afgestemd op jouw persoonlijke situatie
  • Lekkere producten en eenvoudige recepten
  • Verantwoord voedingspatroon
  • Makkelijk vol te houden
  • Eiwitrijke voeding met weining koolhydraten
  • Behoud van je spiermassa

Lichaamsbeweging

Lichaamsbeweging is voor iedereen belangrijk! Dankzij lichaamsbeweging voel je je fitter en trotser plus het draagt bij aan spiervorming, een betere conditie en bloedsomloop dus aan je algemene gezondheid. Maak het jezelf niet te ingewikkeld; doe wat je leuk vindt! Een stuk wandelen of fietsen, thuisfitness, dansen op je favoriete muziek… Wat je ook doet je gaat je alleen maar lekkerder voelen!

PowerSlim producten

De PowerSlim producten zijn de afgelopen jaren met veel zorg samengesteld door de diëtisten van PowerSlim. Stuk voor stuk lekkere en gangbare producten van hoge biologische kwaliteit, rijk aan eiwitten en met een uitgebalanceerde samenstelling zodat je een normaal voedingspatroon kunt volgen. Het totale assortiment bestaat uit maar liefst 140 lekkere producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Op deze manier is het mogelijk om zo gewoon mogelijk te blijven eten met familie of vrienden. Kortom, volop gezonde en verantwoorde variatie!

Afslanken in 3 fasen

De diëtisten van Power Slim hebben een ‘slim’ behandelplan opgesteld dat bestaat uit 3 fasen:

  1. afvallen en bereiken van je streefgewicht
  2. streefgewicht stabiliseren
  3. behouden van het streefgewicht

“Het intake gesprek was confronterend maar dat was het laatste zetje wat ik nodig had”

Koolhydraatarme recepten

De heerlijke en verantwoorde koolhydraatarme recepten zijn met zorg samengesteld door onze diëtisten en ingedeeld per fase met als eenvoudige spelregel: je mag geen fase vooruit, maar je mag wel altijd een recept kiezen uit een voorgaande fase. Naarmate je je streefgewicht bereikt wordt je keuze aan koolhydraatarme recepten dus steeds groter. Neem daarom ook na het behalen en behouden van je doel nog regelmatig een kijkje op onze receptenpagina.

Hoe starten we om jouw streefgewicht te behalen?

Als je al tot hier bent gekomen met lezen, pak dan nú de telefoon en maak een geheel vrijblijvende afspraak voor een intake gesprek! Gedurende dit gesprek van circa één uur nemen we een gezondheidsverklaring door, bespreken we je eetgedrag, bekijken we je huidige gewicht (inclusief vetpercentage, vetvrije massa, BMI en omvangsmeting), je streefgewicht, de verwachtte duur om je doel te behalen en maken we een inschatting van je wekelijkse uitgave om jouw doel te bereiken. Zodra je bent gestart kun je met behulp van jouw persoonlijke inlogcode je resultaten online bekijken. Tevens krijg je van mij de Personal Body Story die de volledige gegevens uit de Bio Impedantie Weegschaal laat zien.
Het eerste begin is de start met een uitgebreid starterspakket zodat je kan ontdekken wat je lekker vindt en welke producten en gerechten bij jou passen.
Tevens krijg je van mij het PowerSlim kookboek ter waarde van 14,95 euro zodat je, voor jezelf en je geliefden, de lekkerste gerechten kan bereiden!
Bel me nu en ik plan je direct in voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek! Tot gauw!
Liefs Erika

Erika de Vries

Powerslim coach Erika de Vries

Bel mij terug

Heb je een korte vraag die je snel beantwoordt wilt hebben, of wil je een intake gesprek plannen?
Vul dan dit formulier in en ik neem persoonlijk contact met je op.