Welkom bij MooieLijn.

Afvallen met het Powerslim dieet

Nú is het moment: Go for it!

Je voelt aan alles dat er iets moet gebeuren, je zit niet lekker in je vel. Wellicht heb je al een aantal pogingen gewaagd om hier verandering in te brengen, maar helaas het succes bleef uit.

Als diëtist van PowerSlim ken ik dit probleem maar al te goed. Met jarenlange kennis en ervaring is het PowerSlim programma ontwikkeld. PowerSlim is geen dieet, maar een verandering van je leefstijl. Het is een programma waarbij je niet mínder gaat eten, maar anders leert eten. Dit onder persoonlijke begeleiding van mij , jouw PowerSlim diëtist. Het programma is zo ontwikkeld dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven. Hierdoor is het makkelijk vol te houden en dit zal jouw motivatie zeker goed doen!

Goed advies, grote betrokkenheid, persoonlijk contact, intensieve begeleiding én de allerlekkerste producten met een uitgebalanceerde samenstelling, rijk aan eiwitten van hoge biologische kwaliteit: dát is wat ik je bied. Met mijn tien jaar ervaring weten we hoe belangrijk een gebalanceerd en verantwoord eetpatroon is om jouw lijf in een mooi evenwicht te brengen.

Iedere week heb je een consult bij je PowerSlim coach waarmee je simpel en doeltreffend samen de drie fases van het PowerSlim programma doorloopt. Met ongeveer zes eetmomenten per dag zorg je ervoor dat je de hele dag door smakelijk en gevarieerd blijft eten. Tijdens die momenten vervang je gangbare voedingsmiddelen door PowerSlim producten, maar eet je ook diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten. Je werkt toe naar een bewust voedingspatroon waarbij genieten mag.

Onze coaches laten je na jouw programma natuurlijk niet zomaar los. Ze blijven je nog een jaar lang begeleiden zodat je ook leert je nieuwe eetpatroon zelf te kunnen vasthouden. Om jou ook na dat jaar extra handvatten te bieden is PowerSlim Balance ontwikkeld. De producten van PowerSlim Balance vormen een vervolg op het PowerSlim programma, maar zijn ook ontwikkeld voor iedereen die een bewust voedingspatroon met goede eetgewoontes wil aannemen.

Door PowerSlim kijk jij weer vol trots in de spiegel. Niet voor een paar weken, maar voor heel je leven. Nú is het moment: Go for it!

Voordelen

  • Een behandelplan afgestemd op jouw persoonlijke situatie
  • Lekkere producten
  • Verantwoord voedingspatroon
  • Makkelijk vol te houden
  • Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten
  • Behoud van je spiermassa

Lichaamsbeweging

Lichaamsbeweging is voor iedereen aan te raden omdat het bijdraagt aan je conditie en gezondheid. Lichaamsbeweging is in elke vorm welkom. Kies een vorm van beweging die bij jou past en voor jou ook vol te houden is. Bouw het langzaam op en overdrijf niet met het aantal uren per week. Als je van geen beweging naar 2 keer per week een halfuurtje gaat ben je al harstikke goed bezig.

PowerSlim producten

De diëtisten van PowerSlim hebben speciaal voor jou een heerlijk assortiment producten samengesteld. Stuk voor stuk lekkere en gangbare producten maar dan met een uitgebalanceerde samenstelling zodat je een normaal voedingspatroon kunt volgen, rijk aan eiwitten van hoge biologische kwaliteit. Het PowerSlim assortiment bestaat uit zo’n 140 lekkere producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Je kunt dus zo gewoon mogelijk blijven eten! Bijvoorbeeld een heerlijke pasta samen met het gezin of ’s avonds op de bank genieten van een lekkere snack. Kortom, volop variatie!

Afslanken in 3 fasen

De diëtisten van Power Slim hebben een behandelplan opgesteld dat bestaat uit 3 fasen. Het behandelplan is gericht op:
  • afvallen en bereiken van je streefgewicht
  • stabiliseren en leren behouden van het bereikte streefgewicht

Koolhydraatarme recepten

Onze diëtisten hebben met zorg een aantal heerlijke en verantwoorde koolhydraatarme recepten voor je samengesteld. De recepten zijn ingedeeld per fase. Je mag geen fase vooruit, maar je mag wel altijd een recept kiezen uit een voorgaande fase. Je keuze aan koolhydraatarme recepten wordt dus steeds groter. Neem daarom ook na het behalen en behouden van je doel nog regelmatig een kijkje op onze receptenpagina.

Hoe starten we om jouw streefgewicht te behalen?

Als je wilt starten dan maak je met mij een afspraak voor een intake. Deze intake duurt ongeveer een uur. Ik doorloop met jou een gezondheidsverklaring en bespreek je eetgedrag. Vervolgens bekijken wat je gewenste streefgewicht is en hoelang het hele traject gaat duren en wat ongeveer de kosten zijn. Ik weeg je en we bekijken een aantal parameters zoals gewicht, vetpercentage, vetvrije massa, BMI en we doen een aantal omvangsmetingen. Je kan de resultaten met je eigen inlogcode online bekijken. Je ontvangt ook jouw Personal Body Story mee naar huis met de gegevens uit de Bio Impedantie Weegschaal. Je begint met een starterspakket zodat je exact weet wat je lekker vindt en welke producten en gerechten bij jou passen. Je krijgt van mij het GRATIS  Power Slim kookboek ter waarde van 14,95 euro mee zodat je de lekkerste gerechten kan bereiden, eventueel ook voor je partner. Is het tijd voor actie en spreekt dit je aan? Maak dan een afspraak en kom eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Erika de Vries