Tijdelijke aanbieding!

Tijdelijke aanbieding! Mis het niet!

Wil je snel resultaat zien en jouw lichaam transformeren? Grijp dan nu onze exclusieve aanbieding! Tot 1 juni kun je profiteren van het PS Food & Lifestyle programma voor 4 weken inclusief 4 behandelingen met de TCC Cryo methode, en dat alles voor slechts € 799,-!

Wat deze aanbieding omvat:

✨ PS Food & Lifestyle programma: Ontvang 4 weken lang dagelijks 5 hoogwaardige producten om jouw afslankdoelen te bereiken. Laat je begeleiden door ons en ontdek een gezonde levensstijl die bij jou past.

❄ TCC Cryo behandelingen: Ervaar de voordelen van 4 sessies met onze geavanceerde Cryotherapie, ontworpen om jouw stofwisseling te versnellen, vet te verbranden en jouw lichaam te verstevigen, en centimeters te verliezen.

♂ Persoonlijke ondersteuning: Wekelijks een bodyscan en onze motivatie gesprekken.

 Gratis goodie bag: Als extraatje ontvang je een leuke goodie bag ter waarde van €25,-, gevuld met handige tips  om jouw gezonde levensstijl nog leuker te maken.

Wacht niet langer en maak gebruik van deze speciale aanbieding voor slechts € 799,-!

De bindweefselmassage!

Wil je je huid een verjongende boost geven en je lichaam een ontspannende behandeling bieden? Dan hebben we goed nieuws voor je!

Ontdek onze LPG Endermologie Bindweefselmassage, een geavanceerde behandeling die gericht is op het stimuleren van de celactiviteit, het verbeteren van de bloedcirculatie en het verstevigen van de huid en het helpt cellulite te verminderen. Met behulp van geavanceerde technologie en expertise op het gebied van bindweefselmassage, bieden we een op maat gemaakte ervaring om je lichaam en geest te revitaliseren.

Profiteer nu van onze speciale aanbieding:

LPG Endermologie Bindweefselmassage Pakket:

  • 6 sessies voor de prijs van 5! (30 minuten = €299,- of 40 minuten= €399,)
  • Persoonlijke aanpak om je specifieke behoeften te bespreken
  • Op maat gemaakte behandeling gericht op jouw doelen

Maak vandaag nog een afspraak en investeer in de gezondheid en schoonheid van je huid en lichaam. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Neem contact met ons op voor meer informatie of om je afspraak te plannen mag ook via de app 0618842314.