Mooie lijn bestaat 10 jaar

Mooie lijn bestaat 10 jaar

Lieve mensen,

Wat ben ik enorm trots en dankbaar dat Mooie Lijn in oktober 10 jaar bestaat! Reeds 10 jaren heb ik vele vrouwen, én mannen, mogen helpen en begeleiden bij het bereiken van hun streefgewicht en om een gezonder eet- en leefpatroon te ontwikkelen waardoor een ieder weer heerlijk in zijn of haar vel kwam te zitten.

10 Jaar geleden begon ik in een kamertje aan huis en nu is Mooie Lijn een volwaardig bedrijf met maar liefst 3 behandelruimtes in Heerenveen, en een leuke collega Esther erbij.

Mede dankzij de fantastische producten van PS Food & Lifestyle, NewFigure heb ik velen mogen begeleiden naar hun nieuwe, Mooie Lijn... 'Kers op de taart' waren en zijn nog steeds de ondersteunende behandelingen van Cryolipolyse, Bioslimming en de mechanische LPG endermologie DE bindweefselmassage die letterlijk en figuurlijk voor een mooiere lijn en strakkere huid zorgen.

Meer artikelen

ESTHER VAN ZWOL

Hoi mooie mensen! Graag stel ik mij even aan jullie voor: Ik ben Esther van Zwol en vanaf deze week kunnen jullie mij tegenkomen bij MooieLijn in Heerenveen. Net als Erika ben ik ook gecertificeerd PS food & Lifestylecoach. Net als velen van jullie had ik ook moeite om mijn streefgewicht te halen en te behouden. Dankzij de producten van PS is dit fantastisch gelukt (ook al ben ik er nog niet helemaal…

Graag deel ik mijn ervaringen met jullie en tevens vind ik het super om dit traject samen te bewandelen.

Ben je ook klaar voor actie? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met mij voor een informatief (intake) gesprek.

Fijne dag en tot gauw!

MIJN DAG IS WEER GOED

Mijn dag is weer goed! Cliënte blij en ik blij echt fantastisch resultaat, met behulp van de lekkere eetmomenten van Powerslim en de wekelijkse weeg en advies momenten wat natuurlijk extra stimuleert. Wil jij dit ook bereiken? Ik begeleid jou ook graag! Maak een afspraak via de mail of een app of bel 0618842314. Contact

Leuke attentie

Om mijn dank te uiten en te vieren dat Mooie Lijn 10 jaar bestaat heb ik in oktober  voor al mijn cliënten een leuke attentie klaarstaan en geef ik 10% korting op een Cryolipolyse- of op de LPG endermologie bindweefselmassagekuur of op de Bioslimming kuur en de eerste 10 personen ontvangen een mooi koolhydraatarm kookboek.

Maak vandaag nog een afspraak en wie weet zien wij jou binnenkort !

Heel veel liefs,

Erika & Esther