Mooie lijn bestaat 10 jaar

Lieve mensen,

Wat ben ik enorm trots en dankbaar dat Mooie Lijn in oktober 10 jaar bestaat! Reeds 10 jaren heb ik vele vrouwen, én mannen, mogen helpen en begeleiden bij het bereiken van hun streefgewicht en om een gezonder eet- en leefpatroon te ontwikkelen waardoor een ieder weer heerlijk in zijn of haar vel kwam te zitten.

10 Jaar geleden begon ik in een kamertje aan huis en nu is Mooie Lijn een volwaardig bedrijf met maar liefst 3 behandelruimtes in Heerenveen, en een leuke collega Esther erbij.

Mede dankzij de fantastische producten van PS Food & Lifestyle, NewFigure heb ik velen mogen begeleiden naar hun nieuwe, Mooie Lijn... 'Kers op de taart' waren en zijn nog steeds de ondersteunende behandelingen van Cryolipolyse, Bioslimming en de mechanische LPG endermologie DE bindweefselmassage die letterlijk en figuurlijk voor een mooiere lijn en strakkere huid zorgen.

Leuke attentie

Om mijn dank te uiten en te vieren dat Mooie Lijn 10 jaar bestaat heb ik in oktober  voor al mijn cliënten een leuke attentie klaarstaan en geef ik 10% korting op een Cryolipolyse- of op de LPG endermologie bindweefselmassagekuur of op de Bioslimming kuur en de eerste 10 personen ontvangen een mooi koolhydraatarm kookboek.

Maak vandaag nog een afspraak en wie weet zien wij jou binnenkort !

Heel veel liefs,

Erika & Esther